Chauffeur
dagbesteding

Chauffeur (m/v) bij dagbesteding Convivio (oproepbasis)

Chauffeur (m/v) bij dagbesteding Convivio (oproepbasis)

Dagbesteding Convivio is op zoek naar een chauffeur die op oproepbasis zo nu en dan de deelnemers wil ophalen en thuisbrengen. Kan Convivio niet zonder jou en jij niet zonder Convivio? Ben jij dé aanvulling op ons team zonder dat wij het door hebben? Laat het ons dan nu weten en stuur je cv en motivatie nu.

Als chauffeur bij dagbesteding Convivio maak je deel uit van een klein en gemotiveerd team. Je vindt het leuk om met ouderen om te gaan én natuurlijk om auto te rijden. Samen met je collega-chauffeurs wissel je elkaar af en overleg je samen wie welke ritten rijdt. Voor de ouderen is het belangrijk dat je kalm en beheerst rijdt en natuurlijk altijd in bent voor een praatje.

De deelnemers worden doordeweeks dagelijks tussen 09.00 en 11.00 uur in de ochtend opgehaald en ’s middags tussen 16.00 en 17.30 uur thuisgebracht. Als chauffeur van Convivio krijg je een marktconform salaris.

Ben of heb jij:

• Affiniteit met ouderen met dementie
• Ten minste rijbewijs B en geduld in het verkeer
• Zelfstandig en flexibel in werktijden
• Communicatief en sociaal vaardig

Dan pas je helemaal bij Convivio!

Dienstverband

Oproepbasis

Over Convivio

Convivio is een thuis waar ouderen met dementie zich veilig voelen. Vanuit de relatie en interactie geven we een zinvolle en menswaardige invulling aan de dag waarbij de regie zoveel mogelijk bij hen wordt gelaten. Vanuit onze kernwaarden houden we bewoners actief door middel van actieve, creatieve en inspirerende activiteiten. Bij de dagbesteding is dagelijks plek voor twintig deelnemers. Daarnaast biedt Convivio Thuis ondersteuning aan huis en wonen er zeventien mensen in Huis Convivio.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.