Ondersteuner
bij Convivio aan Huis

Ondersteuner bij Convivio aan Huis (oproepbasis)

 

Ondersteuner bij Convivio aan Huis (oproepbasis)

 

Kan Convivio niet zonder jou en jij niet zonder Convivio? Ben jij dé aanvulling op ons team zonder dat wij het door hebben? Voor Convivio aan Huis zijn we op zoek naar ondersteuners. Het aantal uren gaat in overleg.

Als ondersteuner bij Convivio aan Huis ga je langs bij cliënten thuis. Je helpt ze in en om het huis en zorgt voor een prettig gezelschap. De activiteiten kunnen bestaan uit licht huishoudelijk werk, zoals samen koken, een boodschap doen of erop uitgaan; bijvoorbeeld een wandeling maken, een museum bezoeken of samen winkelen.

Convivio aan Huis is opgezet om mantelzorgers en andere familieleden, voor wie het leven thuis vaak onder druk komt te staan wanneer iemand de diagnose dementie krijgt, te ontlasten. Tegelijk willen mensen met dementie zo lang en fijn mogelijk thuis kunnen blijven wonen, op de plek die voor hen vertrouwd is en waar ze bekend zijn. Convivio aan Huis maakt dat mogelijk en biedt ademruimte aan de mantelzorger.

Ben of heb jij:

• Affiniteit met ouderen met dementie
• Zelfstandig, flexibel in werktijden en professioneel in samenwerken
• Stressbestendig, communicatief en sociaal vaardig
• Kennis over dementiezorg, thuiszorg en mantelzorg

Dan pas je helemaal bij Convivio!

Kom werken als Convivio ondersteuner en bepaal zelf hoeveel uren je per week werkt. Je hebt vaste adressen zodat een cliënt altijd dezelfde persoon ziet. Je helpt ouderen het beste uit hun leven te halen en zorgt voor gezelligheid.

Dienstverband

Uren in overleg

Over Convivio

Convivio heeft een dagbesteding, woonlocatie en thuiszorg voor mensen met dementie. Samen creëren we een thuis waar ouderen met dementie zich veilig voelen. We geven vanuit de relatie en interactie een zinvolle en menswaardige invulling aan de dag waarbij de regie zoveel mogelijk bij hen wordt gelaten. Bewoners, deelnemers en cliënten blijven actief dankzij creatieve en inspirerende activiteiten die we organiseren. Huis Convivio biedt woonruimte aan 17 bewoners, bij de dagbesteding is dagelijks plek voor 20 deelnemers.

  • Sleep bestanden hierheen of