Vacature:
ondersteuner
Convivio Thuis

Vacature: ondersteuner bij Convivio Thuis (uren in overleg)

 

Vacature: ondersteuner bij Convivio Thuis (uren in overleg)

 

Kan Convivio niet zonder jou en jij niet zonder Convivio? Ben jij dé aanvulling op ons team zonder dat wij het door hebben? Voor Convivio Thuis zijn we op zoek naar een ondersteuner. Het aantal uren is in overleg.

Als ondersteuner bij Convivio Thuis bezoek je cliënten bij hen thuis. Je helpt ze in en om het huis en bent voor hen een prettig gezelschap. De activiteiten bestaan uit licht huishoudelijk werk, zoals samen koken, een boodschap doen of samen eropuit gaan; bijvoorbeeld een wandeling maken, museum bezoeken of winkelen.

Convivio Thuis is opgezet om mantelzorgers en andere familieleden te ontlasten. Voor hen staat het leven thuis onder druk wanneer iemand de diagnose dementie krijgt. Tegelijk willen mensen met dementie zo lang en fijn mogelijk thuis blijven wonen, op de plek die voor hen vertrouwd is en waar ze bekend zijn. Convivio Thuis maakt dat mogelijk en geeft de mantelzorger ademruimte.

Ben of heb jij als ondersteuner:

• Minimaal mbo niveau 1 of 2
• Affiniteit met ouderen met dementie
• Zelfstandig, flexibel in werktijden en professioneel in samenwerken
• Communicatief en sociaal vaardig
• Kennis over dementiezorg, thuiszorg en mantelzorg
• Het is een pre als je slaapdiensten wilt draaien bij cliënten

Dan pas je helemaal bij Convivio!

Kom werken als Convivio ondersteuner en bepaal zelf hoeveel uren je per week werkt. Je hebt vaste adressen zodat een cliënt altijd dezelfde persoon ziet. Je helpt ouderen het beste uit hun leven te halen en zorgt voor gezelligheid.

Dienstverband

Uren in overleg

Over Convivio

Convivio is het Latijnse woord voor ‘Genieten van het leven’ en dat is precies waar wij voor staan. We vinden het belangrijk dat ouderen blijven genieten van het leven. Dankzij onze zorg en begeleiding kunnen deelnemers langer in hun eigen omgeving blijven wonen. Voor mantelzorgers betekent dit dat zij de zorg voor hun geliefde met een gerust hart aan Convivio overdragen zodat ze even tijd voor zichzelf hebben. Kortom, Convivio is een dagbesteding waarbij inspiratie en verbondenheid centraal staan en waar ouderen met dementie zich veilig voelen. Bij de dagbesteding is dagelijks plek voor twintig deelnemers. Daarnaast biedt Huis Convivio woonruimte aan zeventien bewoners en levert Convivio Thuis ondersteuning aan huis.

Solliciteren

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.