Verzorgende |
verpleegkundige

Verzorgende/verpleegkundige bij Huis Convivio (oproepkracht)

 

Verzorgende niveau 3 of verpleegkundige niveau 4 bij Huis Convivio

 

Kan Convivio niet zonder jou en jij niet zonder Convivio? Ben jij dé aanvulling op ons teamzonder dat wij het door hebben? Laat het ons dan nu weten en stuur je cv en motivatie nu. Huis Convivio is op zoek naar een verzorgende (niveau 3) of verpleegkundige (niveau 4). Het aantal uren is in onderling overleg.

Wil jij het liefst nachten werken of wil je een flexcontract? Solliciteer dan ook via onderstaand formulier.

Wil jij werken bij een kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie waar persoonlijke zorg en aandacht voorop staan? Waarbij de bewoners de ruimte hebben om zichzelf te zijn en waar ook de mantelzorgers worden ontlast? Kom dan bij Huis Convivio werken.

Als verzorgende/verpleegkundige bij Huis Convivio maak je deel uit van een klein en gemotiveerd team. Je biedt dagelijkse zorg aan de bewoners en creëert tegelijk een huiselijke sfeer. Daarnaast is er tijd en ruimte voor het organiseren van activiteiten.

Verantwoordelijkheid

We zijn op zoek naar iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat, het initiatief neemt binnen het team en tevens als eerste verantwoordelijke (nacht)diensten invult. Onze verpleegkundigen werken ook nauw samen met huisartsen en medici van bewoners. Belangrijk is dat de kwaliteit van onze zorg en de bewoners centraal blijven staan. Daar horen ook individuele zorg-leefplannen bij, zodat de zorg optimaal blijft.

Ben of heb jij:

• Een diploma verzorgende mbo-niveau 3 óf verpleegkundige niveau 4-5
• Kennis van (psycho)somatische of (psycho)geriatrische ziektebeelden
• Affiniteit met ouderen met dementie
• Zelfstandig, flexibel in werktijden en professioneel in samenwerken
• Stressbestendig, communicatief en sociaal vaardig
• Kennis over zorg- en organisatieprocessen en protocollen rondom de verzorging van bewoners.

Dan pas je helemaal bij Convivio!

Dienstverband

Uren in onderling overleg

Over Convivio

Convivio is een thuis waar ouderen met dementie zich veilig voelen. Vanuit de relatie en interactie geven we een zinvolle en menswaardige invulling aan de dag waarbij de regie zoveel mogelijk bij hen wordt gelaten. Vanuit onze kernwaarden houden we bewoners actief door middel van actieve, creatieve en inspirerende activiteiten. Huis Convivio biedt woonruimte aan 17 bewoners, bij de dagbesteding is dagelijks plek voor 20 deelnemers.

  • Sleep bestanden hierheen of