VRIJWILLIGERS

VRIJWILLIGERS

VRIJWILLIGER WORDEN

Convivio is altijd op zoek naar gepassioneerde vrijwilligers die willen helpen bij de dagbesteding of Huis Convivio. Op dit moment zijn wij op zoek naar een vrijwilliger met groene vingers en die handig is met huishoudelijke klusjes en een kok.

Vrijwilliger met groene vingers

Zowel bij de dagbesteding als bij Huis Convivio hebben we een mooie tuin waar onze cliënten en bewoners graag zijn. Bij de woonlocatie is een van de tuinen onlangs vernieuwd en zijn er tal van fijne hoekjes en plekken waar bewoners kunnen uitrusten.

Maar een mooie tuin vraagt ook om onderhoud. Heb jij groene vingers en lijkt het je leuk om samen met een bewoner in de tuin te werken of bijvoorbeeld de schuur op te ruimen? Ben je iemand die graag buiten is en makkelijk contact maakt met mensen met dementie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Interesse? Neem dan contact op met Ingeborg Inderfurth: [email protected] of 013-5905283.

Kok bij Huis Convivio

Als kok zorg jij ervoor dat onze bewoners (ouderen met dementie) en het personeel elke dag weer lekker en gezond kunnen eten. Willen de bewoners helpen? Dan betrek je hen bij het bereiden van de maaltijd. Van het schillen van de aardappelen tot het snijden van de groenten. Tot slot geniet je ook samen met de bewoners en je collega’s in een huiselijke omgeving van de maaltijd.

Interesse? Neem dan contact op met Ingeborg Inderfurth: [email protected] of 013-5905283.

Over het vrijwilligerswerk

Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor ons team, de cliënten en bewoners. Je maakt het ze zo aangenaam en comfortabel mogelijk en geeft ze bovenal het gevoel dat ze ertoe doen. Wat kun je als vrijwilliger verwachten bij Convivio?

  • Regelmatig gezellige personeelsavonden.
  • Ieder jaar een kerstpakket.
  • Veel leuke contacten.
  • Waardering van onze cliënten en bewoners.

Over Convivio

Convivio Zorg biedt begeleiding en ontspanning aan ouderen met dementie. Dat gebeurt zowel bij mensen aan huis via Convivio Thuis als in het dagbestedingscentrum (Goirkestraat 178) en op de woonlocatie (Goirkestraat 69) in Tilburg. Persoonlijke betrokkenheid, aandacht en een veilig gevoel staan centraal.

  • Sleep bestanden hierheen of