VRIJWILLIGER

VRIJWILLIGERS

VRIJWILLIGER WORDEN

Convivio is altijd op zoek naar goede, gepassioneerde vrijwilligers bij de dagbesteding of Huis Convivio. Heb jij zin en tijd om mensen persoonlijke aandacht te geven, heb je affiniteit met ouderen, ben je communicatief vaardig en ondernemend dan zijn wij op zoek naar jou.

Gastheer/-vrouw bij Dagbesteding Convivio

Samen met professionele collega’s bied je activiteiten, begeleiding en gezelligheid aan ouderen met geheugenproblemen. Zo ontvang je de deelnemers van de dagbesteding met koffie, gaan we samen wandelen, helpen bij tafeldekken en koffie schenken.

Interesse? Neem dan contact op met Suzanne van Gestel: [email protected] of 013-5905283.

Kok bij Huis Convivio

Je kookt voor 15-17 ouderen met geheugenproblemen en het personeel. Indien bewoners graag meehelpen, betrek je hen bij het bereiden van de maaltijd. Je nuttigt samen met cliënten en personeel de maaltijd in een huiselijke omgeving. Vereiste is dat je lekkere, gezonde maaltijden kunt bereiden.

Interesse? Neem dan contact op met Suzanne van Gestel: [email protected].nl of 013-5905283.

Over het vrijwilligerswerk

Als vrijwilliger maak je het onze bewoners en deelnemers aangenamer en comfortabeler. Je geeft ze het gevoel dat ze ertoe doen. Vanuit Convivio verwachten we van onze vrijwilligers en medewerkers dat ze op een gezellige wijze met de bewoners omgaan. We verwachten dat onze vrijwilligers:

  • Affiniteit hebben met ouderen
  • Inlevingsvermogen hebben
  • Geduld hebben
  • Humor hebben

Vrijwilligers die 4 uur of meer per week helpen, krijgen bij Huis Convivio een vrijwilligersvergoeding. Daarnaast zijn er regelmatig gezellige personeelsavonden, krijgen ook onze vrijwilligers een kerstpakket, doe je leuke contacten op en krijg je er vooral veel waardering van onze deelnemers en bewoners voor terug.

Over Convivio

Convivio is een thuis waar ouderen met dementie zich veilig voelen. Vanuit de relatie en interactie geven we een zinvolle en menswaardige invulling aan de dag waarbij de regie zoveel mogelijk bij hen wordt gelaten. Vanuit onze kernwaarden houden we bewoners actief door middel van actieve, creatieve en inspirerende activiteiten. Huis Convivio biedt woonruimte aan 17 bewoners, bij de dagbestedingslocatie is dagelijks plek voor 20 deelnemers.

  • Sleep bestanden hierheen of