VRIJWILLIGERS

VRIJWILLIGERS

VRIJWILLIGER WORDEN

Convivio is altijd op zoek naar gepassioneerde vrijwilligers die bij de dagbesteding of Huis Convivio zich willen inzetten voor onze cliënten. Op dit moment zijn wij op zoek naar een kok en een vrijwilliger met groene vingers en iemand die handig is met huishoudelijke klusjes.

Vrijwilliger met groene vingers

Zowel bij de dagbesteding als bij Huis Convivio hebben we een mooie tuin waar onze cliënten en bewoners graag vertoeven. Bij de woonlocatie is deze onlangs helemaal vernieuwd en er zijn tal van fijne hoekjes en plekken waar de bewoners even kunnen uitrusten.

Maar een mooie tuin vraagt ook om onderhoud. Ben jij iemand die groene vingers heeft en die het leuk lijkt om samen met een bewoner in de tuin te werken of bijvoorbeeld een schuur op te ruimen? Iemand die graag buiten is en makkelijk contact maakt met mensen met dementie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Interesse? Neem dan contact op met Suzanne van Gestel: [email protected] of 013-5905283.

Kok bij Huis Convivio

Je kookt voor 15-17 ouderen met geheugenproblemen en het personeel. Indien bewoners graag meehelpen, betrek je hen bij het bereiden van de maaltijd. Je nuttigt samen met cliënten en personeel de maaltijd in een huiselijke omgeving. Vereiste is dat je lekkere, gezonde maaltijden kunt bereiden.

Interesse? Neem dan contact op met Suzanne van Gestel: [email protected] of 013-5905283.

Over het vrijwilligerswerk

Als vrijwilliger ben je van onschatbare woorden voor ons team en onze cliënten en bewoners. Je maakt het ze aangenamer en comfortabeler en geeft het gevoel dat ze ertoe doen. Wat kun je bij Convivio verwachten van het vrijwilligerswerk?

  • Vrijwilligers die 4 uur of meer per week helpen, krijgen bij Huis Convivio een vrijwilligersvergoeding.
  • Er zijn regelmatig gezellige personeelsavonden.
  • Onze vrijwilligers krijgen een kerstpakket.
  • Je doet veel leuke contacten op.

Bovendien krijg je vooral veel waardering van onze cliënten en bewoners. En daar doen we het uiteindelijk allemaal voor.

Over Convivio

Convivio is een thuis waar ouderen met dementie zich veilig voelen. Vanuit de relatie en interactie geven we een zinvolle en menswaardige invulling aan de dag waarbij de regie zoveel mogelijk bij hen wordt gelaten. Vanuit onze kernwaarden houden we bewoners actief door middel van actieve, creatieve en inspirerende activiteiten. Huis Convivio biedt woonruimte aan 17 bewoners, bij de dagbestedingslocatie is dagelijks plek voor 20 deelnemers.

  • Sleep bestanden hierheen of