Huishoudelijk
medewerker

Huishoudelijk medewerker bij Convivio

Kan Convivio niet zonder jou en jij niet zonder Convivio? Voor onze dagbesteding en woonlocatie aan de Goirkestraat in Tilburg zijn we op zoek naar een huishoudelijk medewerker die 10 uur per week komt schoonmaken.

Als huishoudelijke hulp bij dagbesteding Convivio maak je deel uit van een klein en gemotiveerd team. Jij zorgt ervoor dat onze deelnemers een frisse start van de dag hebben. Dankzij jouw werk hebben onze deelnemers en bewoners een optimale omgeving voor hun daginvulling.

Werkzaamheden

Concreet zorg je voor een prettige en hygiënische omgeving van de dagbesteding en Huis Convivio. Bij de dagbesteding reinig je de algemene ruimtes (huiskamers, keuken, sanitaire voorzieningen) en het kantoor. In het woonhuis ondersteun je jouw facilitaire collega’s en zorg je voor een prettige en hygiënische leefomgeving voor de bewoners van Huis Convivio. Het gaat hier om het reinigen van de appartementen, gemeenschappelijke ruimtes en de sanitaire voorzieningen.

Ben jij:

• Een opgeruimd persoon met oog voor detail
• Iemand met kennis van huishoudelijke diensten
• Flexibel qua uren
• Zelfstandig en professioneel op de werkvloer

Dan pas je helemaal bij Convivio!

Dienstverband

Het gaat om een functie voor minimaal 10 uur per week, verdeeld over twee locaties. Er wordt een VOG (verklaring omtrent het gedrag) gevraagd. Is er collega ziek, afwezig of met vakantie? Dan ben je bereid meer uren te werken.

Over Convivio

Convivio is het Latijnse woord voor ‘Genieten van het leven’ en dat is precies waar wij voor staan. We vinden het belangrijk dat ouderen blijven genieten van het leven. Dankzij onze zorg en begeleiding kunnen deelnemers langer in hun eigen omgeving blijven wonen. Voor mantelzorgers betekent dit dat zij de zorg voor hun geliefde met een gerust hart aan Convivio overdragen zodat ze even tijd voor zichzelf hebben.

Kortom, Convivio is een dagbesteding waarbij inspiratie en verbondenheid centraal staan en waar ouderen met dementie zich veilig voelen. Bij de dagbesteding is dagelijks plek voor twintig deelnemers. Daarnaast biedt Huis Convivio woonruimte aan zeventien bewoners en levert Convivio Thuis ondersteuning aan huis.

Solliciteren

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.