Huishoudelijke hulp
dagbesteding

 

Huishoudelijke hulp bij dagbesteding Convivio

Huishoudelijke hulp bij dagbesteding Convivio

Let op: deze vacature is gesloten, solliciteren is helaas niet meer mogelijk.
Sollicitanten ontvangen uiterlijk 30 november bericht.

Kan Convivio niet zonder jou en jij niet zonder Convivio? Voor onze dagbesteding aan de Goirkestraat in Tilburg zijn we op zoek naar een huishoudelijke hulp die 4 uurtjes per week komt schoonmaken.

Verantwoordelijkheden

Als huishoudelijke hulp bij dagbesteding Convivio maak je deel uit van een klein en gemotiveerd team. Jij zorgt ervoor dat onze deelnemers een frisse start van de dag hebben. Dankzij jouw werk hebben onze deelnemers een optimale omgeving voor hun daginvulling.

Concreet zorg je voor een prettige en hygiënische omgeving van de dagbesteding Je reinigt de twee huiskamers, de keuken, de kantoorruimtes en sanitaire voorzieningen.

Ben jij:

• Een opgeruimd persoon met oog voor detail
• Iemand met kennis van huishoudelijke diensten op mbo-niveau
• Zelfstandig en professioneel op de werkvloer

Dan pas je helemaal bij Convivio!

Dienstverband

Het gaat om een functie voor 4 uur per week. Er wordt een VOG (verklaring omtrent het gedrag) gevraagd. Deze functie kan eventueel worden gecombineerd met de functie van gastvrouw/-heer en facilitaire ondersteuner bij Huis Convivio (10 uur per week).

Over Convivio

Convivio is het Latijnse woord voor ‘Genieten van het leven’ en dat is precies waar wij voor staan. We vinden het belangrijk dat ouderen blijven genieten van het leven. Dankzij onze zorg en begeleiding kunnen deelnemers langer in hun eigen omgeving blijven wonen. Voor mantelzorgers betekent dit dat zij de zorg voor hun geliefde met een gerust hart aan Convivio overdragen zodat ze even tijd voor zichzelf hebben.

Kortom, Convivio is een dagbesteding waarbij inspiratie en verbondenheid centraal staan en waar ouderen met dementie zich veilig voelen. Bij de dagbesteding is dagelijks plek voor twintig deelnemers. Daarnaast biedt Huis Convivio woonruimte aan zeventien bewoners en levert Convivio Thuis ondersteuning aan huis.

Solliciteren

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.