Open sollicitatie

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Kan Convivio niet zonder jou en jij niet zonder Convivio? Ben jij dé aanvulling op ons team zonder dat wij het door hebben? Laat het ons dan nu weten en stuur je cv en motivatie nu.

Werken bij Convivio betekent dat je…

• affiniteit hebt met ouderen met dementie;
• zelfstandig kunt werken;
• flexibel en stressbestendig bent;
• minimaal 20 uur per week beschikbaar bent.

Bij Convivio maak je deel uit van een klein en gemotiveerd team. Je biedt dagelijkse zorg of ondersteuning aan de bewoners en creëert tegelijk een huiselijke sfeer. Daarnaast is er volop tijd en ruimte voor het organiseren van activiteiten.

Over Convivio

Convivio is het Latijnse woord voor ‘Genieten van het leven’ en dat is precies waar wij voor staan. We vinden het belangrijk dat ouderen blijven genieten van het leven. Dankzij onze zorg en begeleiding kunnen deelnemers langer in hun eigen omgeving blijven wonen. Voor mantelzorgers betekent dit dat zij de zorg voor hun geliefde met een gerust hart aan Convivio overdragen zodat ze even tijd voor zichzelf hebben.

Kortom, Convivio is een dagbesteding waarbij inspiratie en verbondenheid centraal staan en waar ouderen met dementie zich veilig voelen. Bij de dagbesteding is dagelijks plek voor twintig deelnemers. Daarnaast biedt Huis Convivio woonruimte aan zeventien bewoners en levert Convivio Thuis ondersteuning aan huis.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.