Rabobank Clubkas Campagne: help Convivio aan belevingstuinen

De Rabobank Clubkas Campagne gaat dinsdag 2 oktober weer van start. Stichting Vrienden van Convivio is één van de stichtingen en verenigingen waarop gestemd kan worden. Iedere stem wordt omgezet in een schenking van de Rabobank. Dit jaar heeft de stichting als doel om de tuinen van Convivio in te richten als belevingstuinen.

Bij Rabobank Clubkas Campagne is in totaal 200.000 euro beschikbaar voor het lokale verenigingsleven. Leden van Rabobank Tilburg en omstreken kunnen van maandag 2 tot en met zondag 14 oktober stemmen op deelnemende verenigingen en stichtingen.

Help mee, steun Stichting Vrienden van Convivio!

Dit jaar heeft Stichting Vrienden van Convivio een elektrische duofiets kunnen aanschaffen dankzij donaties van het Jopie Fonds, een benefietconcert én de opbrengst van de Rabobank Clubkas Campagne van 2017. Met de opbrengst van de komende clubactie wil de stichting starten met het inrichten van de tuinen tot belevingstuinen. Zo komen er een jeu-de-boulesbaan, een buitenvolière en plantenbakken op hoogte.

Stemmen

Natuurlijk vragen we of u Stichting Vrienden van Convivio wilt steunen. Rabobankleden mogen telkens maximaal 2 van de 5 stemmen op één vereniging uitbrengen. Voor de overige stemmen vragen wij u deze te geven aan het Senioren Orkest Tilburg of SAX-O-13. Het orkest wil met het geld concerten organiseren voor onder meer ouderen die in een sociaal of maatschappelijk isolement zijn geraakt. SAX-O-13 onderdeel van het seniorenorkest en heeft bij het benefietconcert van Stichting Vrienden van Convivio gespeeld.

Stemmen kan hier.