Gastvrouw/-heer en facilitair
ondersteuner

Gastvrouw/-heer en facilitair ondersteuner Huis Convivio

Gastvrouw/-heer en facilitair ondersteuner Huis Convivio

 

Let op: deze vacature is gesloten, solliciteren is helaas niet meer mogelijk.

Kan Convivio niet zonder jou en jij niet zonder Convivio? Voor onze woonlocatie zijn we op zoek naar een gastvrouw of gastheer die ook de facilitaire dienst ondersteunt. De functie is voor 10 uur per week.

Als gastvrouw/-heer en facilitair ondersteuner bij Huis Convivio maak je deel uit van een klein en gemotiveerd team. Jij zorgt er voor dat onze bewoners een fijne start van de dag hebben en ze tussen 8.00 en 11.00 uur kunnen ontbijten. Daarnaast ben je onderdeel van het facilitaire team en vervang je jouw collega’s bij ziekte of vakanties.

Verantwoordelijkheden

Alle werkzaamheden zijn gericht op het creëren van een optimale leefomgeving en daginvulling voor de ouderen met dementie in Huis Convivio. Zij krijgen 24 uur per dag, zeven dagen per week zorg vanuit Convivio en leven zowel in de gemeenschappelijke ruimtes als in hun eigen appartementen.

Je werkt in deze functie als gastvrouw/-heer tijdens het ontbijt en werkt enkele uren in de facilitaire dienst. Voor het ontbijt dek je de tafel, zet je het brood en beleg klaar, schenk je koffie en help je tijdens de broodmaaltijd. Aanvullend ondersteun je jouw facilitaire collega’s en zorg je voor een prettige en hygiënische leefomgeving voor de bewoners van Huis Convivio. Het reinigen van de appartementen, openbare ruimten en sanitaire voorzieningen.

Ben jij:

• Sociaal aangelegd
• Duidelijk in je communicatie
• Een opgeruimd persoon met oog voor detail
• Iemand met kennis van huishoudelijke diensten op mbo-niveau
• Zelfstandig en professioneel op de werkvloer

Dan pas je helemaal bij Convivio!

Dienstverband

Het gaat om een functie voor 10 uur per week. Er wordt een VOG (verklaring omtrent het gedrag) gevraagd.

Over Convivio

Convivio is het Latijnse woord voor ‘Genieten van het leven’ en dat is precies waar wij voor staan. We vinden het belangrijk dat ouderen blijven genieten van het leven. Dankzij onze zorg en begeleiding kunnen deelnemers langer in hun eigen omgeving blijven wonen. Voor mantelzorgers betekent dit dat zij de zorg voor hun geliefde met een gerust hart aan Convivio overdragen zodat ze even tijd voor zichzelf hebben.

Kortom, Convivio is een dagbesteding waarbij inspiratie en verbondenheid centraal staan en waar ouderen met dementie zich veilig voelen. Bij de dagbesteding is dagelijks plek voor twintig deelnemers. Daarnaast biedt Huis Convivio woonruimte aan zeventien bewoners en levert Convivio Thuis ondersteuning aan huis.

Solliciteren

Deze vacature is gesloten, solliciteren is helaas niet meer mogelijk.