Flexmedewerker
zorg Huis Convivio

Flexmedewerker zorg bij Huis Convivio

 

Studeer je mbo- of hbo-verpleegkunde of verzorgende en wil je ervaring opdoen in het vak? Of ben je zorgmedewerker en wil je zonder een minimaal aantal uren aan de slag bij een mooie woonlocatie? Dan ben jij de flexmedewerker zorg waar Convivio naar op zoek is.

Als flexmedewerker zorg bij Huis Convivio werk je op basis van een 0-urencontract bij onze woonlocatie. Je valt in als er collega’s met vakantie zijn of bij ziekte en werkt daarnaast afhankelijk van je beschikbaarheid een paar uur per week mee. Je weet altijd waar je aan toe bent, omdat je telkens een aantal weken van tevoren je beschikbaarheid doorgeeft. In deze baan kun je extra ervaring opdoen binnen het vakgebied en leer je de doelgroep (ouderen met dementie) steeds beter kennen.

Jouw werkzaamheden

Je maakt deel uit van een klein gemotiveerd team en biedt dagelijkse, persoonlijke zorg aan de bewoners. Daarom is het belangrijk dat je de basisvaardigheden van een medewerker zorg in de vingers hebt. Daarnaast kun je ze echt een thuisgevoel geven en is het mogelijk om mee te denken over de activiteiten en daginvulling. Afhankelijk van je kennis en (praktijk)ervaring krijg je in de loop van de tijd meer verantwoordelijkheden.

Kennis

Huis Convivio is een woonlocatie voor mensen met dementie of geheugenproblemen. Het is daarom belangrijk dat je affiniteit hebt met deze doelgroep en aandacht hebt voor elke bewoner. Verder zijn de volgende vaardigheden en kennis voor jou vanzelfsprekend:

  • Geduld en inlevingsvermogen
  • Makkelijk gesprekken aanknopen
  • Gevoel voor humor
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Flexibel in werktijden en professioneel in samenwerken

De functie

Deze functie is op oproepbasis en een 0-urencontract. Je geeft je eigen beschikbaarheid aan en wordt in overleg ingepland in het rooster. Afhankelijk van je beschikbaarheid val je ook in bij ziekte of als collega’s vakantie hebben.

Wil je een keer sfeer proeven op de werkvloer van Convivio? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Hoe ziet de dag eruit bij Huis Convivio?

Bij Huis Convivio staan persoonlijke zorg en aandacht voorop: de bewoners hebben alle ruimte om zichzelf te zijn. De dag begint in Huis Convivio op een passend ritme. De meeste bewoners schuiven tussen 08.30 en 10.30 uur aan voor een boterham. Daarna drinken we een kopje koffie of thee, lezen we samen de krant en is er ruimte voor een familiebezoek of andere activiteit.

In de middag genieten we van een warme maaltijd, vers klaargemaakt door onze koks. Zodra de lunch achter de rug is, neemt iedereen op tijd zijn rust. Bij mooi weer trekken we er ’s middags ook graag op uit in de omgeving. Om 18.00 uur gaan we met z’n allen aan tafel voor een luxe broodmaaltijd. Daarna is het tijd voor wat ontspanning en natuurlijk onze nachtrust.

Over Convivio

Convivio is het Latijnse woord voor ‘Genieten van het leven’ en dat is precies waar wij voor staan. We vinden het belangrijk dat ouderen blijven genieten van het leven. Dankzij onze zorg en begeleiding kunnen deelnemers langer in hun eigen omgeving blijven wonen. Voor mantelzorgers betekent dit dat zij de zorg voor hun geliefde met een gerust hart aan Convivio overdragen zodat ze even tijd voor zichzelf hebben.

Kortom, bij Convivio staan inspiratie en verbondenheid centraal en voelen ouderen met dementie zich veilig. Bij de dagbesteding is dagelijks plek voor twintig deelnemers, Huis Convivio biedt woonruimte aan zeventien bewoners en vanuit Convivio Thuis is ondersteuning aan huis mogelijk.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.