Verzorgende
nachtdienst

Verzorgende/begeleider MMZ nachtdienst niveau 3 bij Huis Convivio

Verzorgende/begeleider MMZ nachtdienst niveau 3 bij Huis Convivio

 

Huis Convivio is op zoek naar een verzorgende of begeleider MMZ nachtdienst (niveau 3). Het aantal uren is in onderling overleg. In deze functie bied je ‘s nachts zorg aan de bewoners en help je hen op een prettige manier de nacht door te komen.

Wil jij werken bij een kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie waar persoonlijke zorg en aandacht voorop staan? Waarbij de bewoners de ruimte hebben om zichzelf te zijn en waar ook de mantelzorgers worden ontlast? Kom dan bij Huis Convivio werken. Als verzorgende nachtdienst bij Huis Convivio maak je deel uit van een klein en gemotiveerd team.

Verantwoordelijkheid

We zijn op zoek naar iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat, het initiatief neemt binnen het team en tevens de verantwoordelijkheid kan dragen om nachtdiensten te draaien. Onze verpleegkundigen werken nauw samen met huisartsen en medici van bewoners. De kwaliteit van onze zorg voor de bewoners staat altijd centraal. Daar horen ook individuele zorg-leefplannen bij, zodat de zorg optimaal blijft.

Ben of heb jij:

• Een diploma verzorgende of begeleider MMZ mbo-niveau 3
• Kennis van (psycho)somatische of (psycho)geriatrische ziektebeelden
• Affiniteit met ouderen met dementie
• Zelfstandig, flexibel in werktijden en professioneel in samenwerken
• Stressbestendig, communicatief en sociaal vaardig
• Kennis over zorg- en organisatieprocessen en protocollen rondom de verzorging van bewoners

Dan pas je helemaal bij Convivio!

Dienstverband

Uren in onderling overleg

Over Convivio

Convivio is een thuis waar ouderen met dementie zich veilig voelen. Vanuit de relatie en interactie geven we een zinvolle en menswaardige invulling aan de dag waarbij de regie zoveel mogelijk bij hen wordt gelaten. Vanuit onze kernwaarden houden we bewoners actief door middel van actieve, creatieve en inspirerende activiteiten. Huis Convivio biedt woonruimte aan 17 bewoners, bij de dagbesteding is dagelijks plek voor 20 deelnemers.

  • Sleep bestanden hierheen of