Geslaagd benefietconcert: 2.166 euro opgehaald voor duofiets (foto’s)

Stichting Vrienden van Convivio kan terugkijken op een ontzettend geslaagd benefietconcert. Met het concert, dat zondag 8 april plaatsvond in de Bodde in Tilburg, is tot nog het mooie bedrag van 2.166 euro opgehaald. Daarmee is de stichting een stapje dichter bij de aanschaf van de duofiets gekomen, die hopelijk op korte termijn kan worden aangeschaft voor bewoners en deelnemers van Convivio.

Tekst: Marc Jansen (Stichting Vrienden van Convivio)

Het benefietconcert heeft voor een enorm gezellige en muzikaal fraaie zondagmiddag gezorgd in de aula van basisschool de Bodde in Tilburg. De aftrap was voor de saxofonisten van Sax-O-13. Zij zetten de toon en creëerden een goede sfeer met swingende klassiekers en evergreens. Daarna was het de eer aan koor L’Esprit, waarvan de leden voor de nodige meezingers zorgde. De finale was in handen van de muzikanten van de Big-T-band. Zij deden hun bandnaam eer aan met een krachtig en harmonieus optreden.

Onder het genot van een drankje zat jong en oud te genieten. Menigeen zong met stralende gezichten mee of hielp te dirigeren. Kortom: zowel bewoners en vrijwilligers als medewerkers van Convivio en familieleden hebben genoten van een fijne middag die mogelijk werd gemaakt door de vele muzikanten en zangers. Het was de eerste keer dat Stichting Vrienden van Convivio een benefietconcert organiseerde, maar gezien het resultaat hopen we op het begin van een nieuwe traditie.

Donaties

De voorlopige tussenstand van de opbrengst van het concert, inclusief eerder ontvangen giften, is uitgekomen op 2.166 euro. Mocht u alsnog een bijdrage willen doen, dan kan dat door overmaking van een bedrag op Rabobank-rekening: NL19RABO0308310527 t.n.v. Stg. Vrienden van Convivio o.v.v. ‘duofiets’.

Nogmaals dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze mooie middag!