Facilitair
medewerker
Huis Convivio

Vacature: Facilitair medewerker Huis Convivio

Vacature: Facilitair medewerker Huis Convivio

 

Let op: vacature is gesloten, solliciteren is helaas niet meer mogelijk.

Kan Convivio niet zonder jou en jij niet zonder Convivio? Voor onze woonlocatie zijn we op zoek naar een facilitair medewerker bij Huis Convivio. Het aantal uren wordt in overleg afgesproken.

Als facilitair medewerker bij Huis Convivio maak je deel uit van een klein en gemotiveerd team. Je zorgt voor een prettige en hygiënische leefomgeving van de bewoners, wat door COVID-19 nog belangrijker is geworden.

Binnen Huis Convivio ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van de appartementen van de bewoners, de openbare ruimten en de sanitaire voorzieningen in het pand.

Verantwoordelijkheden

Alle werkzaamheden zijn gericht op het creëren van een optimale leefomgeving voor de ouderen met dementie die in Huis Convivio wonen. Zij krijgen 24 uur per dag, zeven dagen per week zorg vanuit Convivio en leven zowel in de gemeenschappelijke ruimtes als in hun eigen appartementen.

Naast het schoonhouden van de diverse ruimtes – zodat de hygiëne voor de bewoners en medewerkers blijft gewaarborgd – houd je ook de voorraad en de kwaliteit van de schoonmaakmaterialen in de gaten. Zijn er tekorten of is er iets kapot? Jij meldt het zodat het vervangen wordt.

De facilitair medewerker meldt het ook als er defecten zijn in ruimtes of wanneer er (technische) storingen zijn.

Ben of heb jij:

• Sociaal aangelegd en duidelijk in je communicatie
• Ervaring in de schoonmaakbranche
• Oog voor detail en een opgeruimd persoon
• Kennis van huishoudelijke diensten op mbo-niveau
• Zelfstandig en professioneel op de werkvloer

Dan pas je helemaal bij Convivio!

Dienstverband

Aantal uren en startdatum zijn bespreekbaar.

Je krijgt een mooi salaris volgens schaal 20 HHH van de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg en er wordt een VOG (verklaring omtrent het gedrag) gevraagd.

Sluitingsdatum vacature

Reageren op deze vacature kan tot en met 22 december. De gesprekken vinden plaats na de kerstdagen.

Over Convivio

Convivio heeft een dagbesteding, woonlocatie en thuiszorg voor mensen met dementie. Samen creëren we een thuis waar ouderen met dementie zich veilig voelen. We geven vanuit de relatie en interactie een zinvolle en menswaardige invulling aan de dag waarbij de regie zoveel mogelijk bij hen wordt gelaten. Bewoners, deelnemers en cliënten blijven actief dankzij creatieve en inspirerende activiteiten die we organiseren. Huis Convivio biedt woonruimte aan 17 bewoners, bij de dagbesteding is dagelijks plek voor 20 deelnemers.

Solliciteren

Solliciteren is helaas niet meer mogelijk.