NIEUWS

Alzheimer Café met psycholoog Elke van Drunen

Alzheimer Nederland verzorgt dinsdag 10 december weer een nieuwe Alzheimer Café Tilburg. Dit keer is psycholoog Elke van Drunen te gast.

Psycholoog Elke van Drunen werkt bij GGz Breburg en legt meer uit over wat dementie nou precies is. Zo is het een verzamelnaam voor ruim vijftig ziektes en een combinatie van symptomen (een syndroom), waarbij de hersenen informatie niet meer goed kunnen verwerken. Welke vormen er zijn er, hoe je symptomen herkent en welke gedragsveranderingen zich kunnen voordoen, legt ze tijdens deze avond uit.

Jubilea

Ook worden vrijwilligers Gemma Melis en Will van den Akker, die beide 12,5 jaar actief zijn in het Alzheimer Café Tilburg, in het zonnetje gezet. Net als Ria Feiter, die per 1 januari haar werk als coördinator overdraagt aan Yvonne de Weerd. Ria blijft wel als gastvrouw actief in het Alzheimer Café Tilburg.

Het Alzheimer Café van dinsdag 10 december is van 20.00 tot 21.30 uur en is is gratis toegankelijk. Bezoekers zijn vanaf 19.30 uur welkom in het President Mandelahof. Daarnaast is de geheugenwinkel geopend.