BBL leerwerkplek
verzorgende IG

BBL leerwerkplek verzorgende IG niveau 3

 

Convivio heeft een BBL Leerwerkplek beschikbaar voor een leerling Verzorgende IG niveau 3. Wil jij ervaring opdoen bij een kleinschalige woonlocatie voor ouderen met dementie waar persoonlijke zorg en aandacht voorop staan? Solliciteer dan voor deze leerwerkplek.

Bij Huis Convivio hebben alle bewoners en medewerkers de ruimte om zichzelf te zijn. Als leerling verzorgende IG niveau 3 maak je deel uit van een klein en gemotiveerd team. Je biedt naast je schooldagen zorg aan de bewoners en creëert tegelijk een huiselijke sfeer. Daarnaast is er tijd en ruimte voor het organiseren van activiteiten.

Alle kennis die je hebt opgedaan op school of geleerd krijgt, breng je bij Huis Convivio in de praktijk. Een ervaren en gediplomeerde verpleegkundige begeleid je en ondersteunt je bij de werkzaamheden.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste student die stevig in zijn/haar schoenen staat en het beste voor heeft met onze bewoners. Je staat ervoor open om initiatief te nemen, wilt kennis en ervaring opdoen in de praktijk en draagt ouderen met dementie een warm hart toe. Bij alles wat je doet staat de kwaliteit van onze zorg en de bewoners centraal.

Jij…

• volgt de opleiding verzorgende IG niveau 3
• hebt affiniteit met ouderen met dementie
• wilt je verdiepen in (psycho)somatische of (psycho)geriatrische ziektebeelden
• bent zelfstandig, flexibel in werktijden en professioneel in samenwerken
• bent stressbestendig, communicatief en sociaal vaardig

Dan pas je helemaal bij Convivio!

Dienstverband

Minimaal 28 uur (het aantal uren is in onderling overleg)

Over Convivio

Convivio is een thuis waar ouderen met dementie zich veilig voelen. Vanuit de relatie en interactie geven we een zinvolle en menswaardige invulling aan de dag waarbij de regie zoveel mogelijk bij hen wordt gelaten. Vanuit onze kernwaarden houden we bewoners actief door middel van actieve, creatieve en inspirerende activiteiten. Huis Convivio biedt woonruimte aan zeventien bewoners, bij de dagbesteding is dagelijks plek voor twintig deelnemers. Daarnaast biedt Convivio Thuis ondersteuning aan huis.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.