Bedankje voor de vrijwilligers van Convivio

Omdat het woensdag 7 december Nationale Vrijwilligersdag is, wil Convivio haar vrijwilligers een hart onder de riem steken en bedanken voor hun inzet.

Beste Lilian, Truus, Rosie, Clara, Peter, Els, Willem, Jurriaan, Emma, Cecile, Marielle, Kyra en Ruben,

Wij vinden het heel bijzonder dat jullie voor onze ouderen bij Villa Anna en de dagopvang op vrijwillige basis bij ons een steentje willen bijdragen aan het welzijn van onze lieve mensen die door hun ouderdom en dementie extra aandacht kunnen gebruiken.

De meesten van jullie komen wekelijks, anderen in overleg met onze activiteitenbegeleidster Suzanne. Enkelen zijn hier omdat ze in verband met hun studiekeuze zelf door middel van dit vrijwilligerswerk willen leren en inzicht willen krijgen in onze doelgroep. Weer anderen zijn ondertussen zelf gestopt met werken en willen op deze manier toch nog een invulling geven aan hun leven, waarbij ze ook nog iets voor anderen willen betekenen. En weer anderen willen hun kwaliteiten met anderen delen.

Al met al hebben wij een zeer diverse groep vrijwilligers waar wij erg trots op zijn en dat willen we jullie graag laten weten.

Bedankt voor jullie inzet afgelopen jaar. En voor diegene die net zijn begonnen: alvast bedankt voor jullie enthousiasme!

Loek en Elleke Inderfurth
& alle collega’s van Convivio