NIEUWS

Benefietconcert om geld in te zamelen voor BeleefTV

Big-T-Band

Stichting Vrienden van Convivio houdt zondag 13 november een benefietconcert om geld in te zamelen voor een BeleefTV. Het concert wordt gehouden bij de Pelgrimhoeve in Tilburg.

Cliënten, bewoners, families en vrienden van Convivio zijn allemaal welkom om te komen genieten van de optredens. Tijdens het benefietconcert treden de Big-T-Band en het muzikale duo Back in Time op. De Big-T-Band is een 16-koppige bigband onder leiding van Theo Gerris en speelt met name jazz-muziek. Het duo Back in Time zingt allerlei liedjes uit de jaren zestig en zeventig.

Praktische informatie

Het concert begint zondag 13 november om 15.00 uur bij de Pelgrimhoeve aan de Pelgrimsweg 27 in Tilburg. Bezoekers zijn vanaf 14.45 uur welkom om binnen te komen. Tijdens het concert zamelt de stichting geld in voor een BeleefTV. Een interactief apparaat voor mensen met dementie in de vorm van een tafel met groot touchscreen. Deelnemers en bewoners kunnen er bijvoorbeeld muziek op luisteren of spelletjes mee spelen die het brein stimuleren.

Wil je alvast een donatie doen voor de BeleefTV? Dat kan via een bankoverschrijving naar NL19RABO0308310527 t.n.v. Stg. Vrienden van Convivio (o.v.v. BeleefTV), via onderstaande QR-code of deze betaallink.