NIEUWS

Benefietconcert voor Stichting Vrienden van Convivio

Stichting Vrienden van Convivio verzorgt zondag 29 september een benefietconcert. Met de middag zamelt de stichting geld in dat naar de wensen van bewoners van Huis Convivio en deelnemers van de dagbesteding gaat.

Het benefietconcert begint om 15.00 uur. Bezoekers kunnen vanaf 14.45 uur terecht in de zaal waar het plaatsvindt (in De Bodde). Koor What’s in a Name opent het concert om 15.00 uur. Daarna volgt om 16.00 uur een optreden van big band BIG-T-BAND.

Donaties

Omdat de middag gratis te bezoeken is, hoopt Stichting Vrienden van Convivio dat bezoekers een donatie doen voor de verschillende projecten waaraan wordt gewerkt. Een van die projecten is de aanleg van belevingstuinen bij Huis Convivio en de dagbesteding. Dit project wordt gefaseerd uitgevoerd, daarom zijn er de komende jaren regelmatig acties om de financiering rond te krijgen. 

Zondag 29 september kunnen bezoekers contante donaties doen tijdens het concert of een donatie overmaken via Rabobankrekening: NL19 RABO 0308 3105 27 ten name van Stichting Vrienden van Convivio onder vermelding van ‘Benefietconcert Convivio’.

Locatie

Het concert vindt zondag 29 september van 15.00 tot 17.00 uur plaats in De Bodde aan de Karel Boddenweg 2 in Tilburg. In verband met de beperkte is het fijn als u zich aanmeldt per mail.

Stichting Vrienden van Convivio is in het bezit van de ANBI-status. U kunt uw gift onder voorwaarden aftrekken bij uw aangifte inkomstenbelasting. 

Benefietconcert Stichting Vrienden van Convivio