Chauffeur
dagbesteding

Chauffeur (m/v) bij dagbesteding Convivio

 

Dagbesteding Convivio is op zoek naar een chauffeur die een aantal keer per week deelnemers wil ophalen en thuisbrengen. Kan Convivio niet zonder jou en jij niet zonder Convivio? Ben jij dé aanvulling op ons team zonder dat wij het door hebben? Laat het ons dan nu weten en stuur je cv en motivatie nu.

Let op: vacature is gesloten, solliciteren is helaas niet meer mogelijk.

Als chauffeur bij dagbesteding Convivio maak je deel uit van een klein en gemotiveerd team. Je vindt het leuk om met ouderen om te gaan én natuurlijk om auto te rijden. Samen met je collega-chauffeurs wissel je elkaar af en overleg je samen wie welke ritten rijdt. Voor de ouderen is het belangrijk dat je kalm en beheerst rijdt en natuurlijk altijd in bent voor een praatje.

De deelnemers worden doordeweeks dagelijks tussen 09.00 en 11.00 uur in de ochtend opgehaald en ’s middags tussen 16.00 en 17.30 uur thuisgebracht. Als chauffeur van Convivio krijg je een marktconform salaris.

Ben of heb jij:

• Affiniteit met ouderen met dementie
• Ten minste rijbewijs B en geduld in het verkeer
• Zelfstandig en flexibel in werktijden
• Communicatief en sociaal vaardig

Dan pas je helemaal bij Convivio!

Dienstverband

Uren in overleg

Over Convivio

Convivio is het Latijnse woord voor ‘Genieten van het leven’ en dat is precies waar wij voor staan. We vinden het belangrijk dat ouderen blijven genieten van het leven. Dankzij onze zorg en begeleiding kunnen deelnemers langer in hun eigen omgeving blijven wonen. Voor mantelzorgers betekent dit dat zij de zorg voor hun geliefde met een gerust hart aan Convivio overdragen zodat ze even tijd voor zichzelf hebben.

Bij de dagbesteding staan inspiratie en verbondenheid centraal. Het is een plek waar ouderen met dementie zich veilig voelen. Dagelijks is er plek voor twintig deelnemers. Daarnaast biedt Huis Convivio woonruimte aan zeventien bewoners en levert Convivio Thuis ondersteuning aan huis.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.