NIEUWS

Duofiets voor bewoners en deelnemers Convivio

Nadat Stichting Vrienden van Convivio in april een benefietconcert hield om geld in te zamelen voor een duofiets, hebben we nu goed nieuws. De Stichting heeft namelijk voldoende geld opgehaald en heeft de duofiets inmiddels besteld.

Stichting Vrienden van Convivio is al langere tijd bezig met het inzamelen van geld om een duofiets te kopen voor de deelnemers van onze dagbesteding en bewoners van Goirkestraat 69. Zo is er geld ingezameld bij het benefietconcert in april en heeft de stichting een mooi bedrag gekregen vanuit de Rabobank Clubkasactie. Ook zijn er giften gedaan bij de uitvaarten van bewoonsters mevrouw Van Erven en mevrouw Van Breda. De grootste donatie kwam van het Jopie Fonds, waarvoor de stichting zeer dankbaar is.

De duofiets is inmiddels besteld. Hij wordt geleverd met een hulpmotor en armsteunen zodat bewoners en deelnemers comfortabel de weg op kunnen. De duofiets kan worden gebruikt door zowel bewoners van de woonlocatie als deelnemers van de dagbesteding.

Nieuwe actie

Bij de mantelzorgmiddag op 8 juni heeft de stichting opnieuw geld ingezameld: 75 euro in totaal. Dit bedrag komt ten goed aan het opknappen van de tuin bij de dagbesteding. Om dat mogelijk te maken wordt het bedrag aangevuld met een deel van het geld uit de Rabobank Clubkasactie. Uiteraard kan men geld storten op  NL19RABO0308310527  tnv St Vrienden van Convivio.