NIEUWS

Hoe viert Huis Convivio dit jaar Kerstmis?

Vanwege COVID-19 vieren wij dit jaar in Huis Convivio Kerstmis op een andere manier: helaas zonder de families. Desondanks gaan we er samen met de bewoners fijne dagen van maken en verandert het huis in een mooie kerstster.

De bewoners zijn dinsdag 22 december uitgenodigd voor een privé-kerstviering in de Goirkesekerk. Na afloop drinken we een kop koffie en gaat iedereen in Huis Convivio aan tafel voor een overheerlijk kerstdiner.
 
Kerstbrunch
“We hebben voor dan ook allerlei kerstliederen en boekjes om mee te zingen. En er is natuurlijk een kerstverhaal en kerstmuziek”, vult Merian den Boer aan. “Voor de families maken we veel foto’s zodat we de ervaringen kunnen delen en ze toch een beetje kunnen meegenieten.” Op Eerste Kerstdag is er een overheerlijke, gezamenlijke kerstbrunch voor de bewoners.
 
Ook Oud en Nieuw viert Convivio in een aangepaste: in besloten en huiselijke kring met oliebollen en sterretjes. Merian: “We hebben er ondanks alles toch veel zin in en gaan er het beste en iets moois van maken.”
 
Kerstmis Convivio