NIEUWS

Kermismiddag bij Convivio

Ieder jaar viert Convivio geheel in eigen stijl de Tilburgse Kermis. Dit jaar hebben we onze eigen kermis georganiseerd, in de tuin van Huis Convivio. Een verslag van vrijwilliger Jim Zwarts.

In de binnentuin van Convivio zijn slingers en een kermisvlag opgehangen, terwijl op de achtergrond de muziek klinkt van de kermisklanten. Sommige bewoners zitten al op het terras te wachten op wat gaat komen.

Om precies 15:00 opent, op hetzelfde moment als dat wethouder Dolfs ongeveer hetzelfde doet in de stad,  op onze geheel eigen manier de Tilburgse kermis. Een openingswoordje van Franca, gevolgd door een countdown met z’n allen en het afschieten van een confettikanon(netje) De kermis is geopend en het feestje kan beginnen.

Oliebollen

Tijdens onze eigen Tilburgse Kermis is het een gezellige drukte met lekkernijen en een drankje, met een heleboel liedjes en een gedichtje, een echte kermisquiz en als verrassing super verse oliebollen van de beste oliebollenkraam. Iedereen, ook enkele familieleden en vrienden, die spontaan zijn gekomen, hebben het naar de zin gehad op deze zonnige openingsmiddag van de Tilburgse kermis in de binnentuin van Convivio.