Koud maar gezellig bezoek aan de Efteling (foto’s)

De bewoners van Huis Convivio hebben maandag 29 oktober samen met een aantal medewerkers en vrijwilligers een bezoek gebracht aan de Efteling. Vrijwilliger Jim schreef een kort verslag van de dag.

Door: Jim Zwarts

Brrrrr….wat was het koud he die dag in oktober. Er stond een snijdende wind. Gevoelstemperatuur lag beneden het vriespunt. Geen pretje dus om de kou in te gaan, maar we deden het toch maar wel. Gewoon omdat iedereen zin had in een dagje Efteling. We waren goed ingepakt, hadden extra plaids en mutsen en sjaals meegenomen en zouden de kou wel even trotseren.

Carnaval Festival

Als je mensen vraagt naar wat er in hen opkomt als ze terugdenken aan die maandag de 29ste oktober , dan hoor je ze over de kou, maar ook over de warme koffie en het gebak, de friet met twee snacks, het Carnaval Festival (van dat irritante deuntje dat de hele dag in je hoofd bleef hangen,) waar je wonderbaarlijke blikken zag en waar veel werd gelachen door onze bewoners. We lieten ons betoveren door het sprookjesbos en bezochten één van de twaalf Gijzen in het park, de holle bolle Gijs.

Hartverwarmend was het om te zien, dat iedereen het heel fijn had met elkaar deze dag en we alle aandacht hadden voor elkaar. Het was net een soort familie-uitje. Zo gezellig! Kijk maar naar de foto’s.