NIEUWS

Laatste wens Loek Inderfurth gaat in vervulling

Het afgelopen jaar is een pittig jaar geweest voor Convivio. In februari hebben wij helaas veel te vroeg afscheid moeten nemen van Loek Inderfurth. Dankzij verschillende donaties bij zijn afscheid kan Convivio nu zijn laatste wens in vervulling laten gaan.

Loek Inderfurth is vanaf het begin erg begaan geweest met Convivio en alle ouderen. Zijn laatste wens was om de tuinen bij de dagbesteding en Huis Convivio om te toveren in belevingstuinen, zodat de bewoners ook buiten hun hart kunnen ophalen en nieuwe triggers blijven krijgen.

Loek Inderfurth

Prachtig bedrag

Tijdens zijn afscheid in februari is er geld ingezameld dat gedoneerd is aan Stichting Vrienden van Convivio. In totaal is het prachtige bedrag van €2.000,00 opgehaald. Met dat geld zijn de eerste grote stappen gemaakt in de realisatie van de belevingstuinen.

Stichting Vrienden van Convivio werkt er hard aan om meer gelden in te zamelen om Loeks droom helemaal in vervulling te laten gaan. Zo vindt er deze maand een benefietconcert plaats en neemt de stichting deel aan de actie Rabo Clubsupport.

Een donatie overmaken naar Stichting Vrienden van Convivio kan via Rabobankrekening: NL19 RABO 0308 3105 27 ten name van Stichting Vrienden van Convivio onder vermelding van ‘Donatie belevingstuinen’.

1 Response
  1. Marjon Boone

    Helaas is Loek véél te jong overleden. Heel verdrietig. Gelukkig kan zijn droom voortleven en veel ouderen van Convivio gelukkig maken!
    Rust zacht Loek, ik hoop dat je vanuit de plek waar je nu bent, de mooie dingen kunt zien die jij zo graag zelf nog had willen doen🌻