NIEUWS

Leon van Corven nieuw bestuurslid Stichting Vrienden van Convivio

Stichting Vrienden van Convivio heeft een nieuw bestuurslid: Leon van Corven. Hij is in januari toegetreden. Leon heeft een achtergrond als tekstschrijver en is daarmee een welkome aanvulling volgens de andere bestuursleden. Maar wie is hij?

Over Leon

“‘Het is handig, als er in een bestuur iemand zit met ervaring in communicatie’, zei voorzitter Jan Bogaers van de Stichting Vrienden van Convivio, toen hij mij polste om zitting te nemen in het bestuur. Even moest ik er wel over nadenken, maar na een eerste kennismaking met de bestuursleden – en vooral nadat me duidelijk was geworden waar Convivio voor staat – stemde ik in. En dus ben ik nu mede-bestuurslid”, vertelt Leon.

“Vanuit mijn jarenlange ervaring als tekstschrijver, hoop ik de komende tijd niet alleen taalkundig mijn medewerking te verlenen, maar vooral ook mee te denken over de wijze waarop de stichting haar taken kan vervullen. Want, communicatie blijft niet bij woorden alleen. Het is in mijn ogen een mix van actiematig denken en doen. Ervoor zorgen dat de doelstellingen van de stichting over het voetlicht gebracht worden, maar vooral ook… dat ze gehaald worden.”

Oproep

Stichting Vrienden van Convivio blijft overigens op zoek naar nieuwe leden die het bestuur willen versterken. Wilt u helpen om de bewoners en deelnemers van Convivio een goede dagbesteding te bieden en uw steentje bijdragen aan Stichting Vrienden van Convivio? Word dan ook bestuurslid. In deze dankbare functie kunt u uw kennis en ervaring op zinvolle wijze inzetten voor de cliënten van Convivio.

De stichting richt zich op het werven van fondsen die het welzijn van de ouderen bij Convivio verbeteren. Met ingezameld geld worden hobby- en/of spelmaterialen gekocht, projecten gestart die de gezondheid en hersenen stimuleren en de beleving van de cliënten verbeteren. De stichting heeft ook de vrijwilligers van Convivio onder haar hoede. Jaarlijks komen de leden zo’n 8 à 10 keer samen voor overleg.

Neem bij interesse of voor vragen contact op met Karin van Sprang via deze link.

Kijk hier voor meer informatie over Stichting Vrienden van Convivio

Convivio