NIEUWS

Merian den Boer nieuwe manager zorg Huis Convivio

Huis Convivio heeft dit jaar Merian den Boer mogen verwelkomen als de nieuwe manager zorg. Merian is geen onbekende van Elleke Inderfurth, de twee werkten al eens succesvol samen. Maar wie is Merian den Boer en wat drijft haar? Een persoonlijk voorstelbericht van deze nieuwe manager zorg.

Merian den Boer: “Als 19-jarige heb ik de inservice opleiding tot A-verpleegkundige gevolgd en vanaf ongeveer het jaar 2002 heb ik ruim tien jaar, samen met Elleke Inderfurth (directeur Convivio) op de afdeling geriatrie in het TweeStedenZiekenhuis gewerkt als verpleegkundige en enkele jaren als leidinggevende.

Merian den Boer (Convivio Zorg)

Daarna heb ik vele jaren als leidinggevend wijkverpleegkundige bij De Wever Thuis gewerkt en in 2018 mijn hbo-verpleegkundige bachelor behaald. Na het behalen van dat diploma heb ik bijna twee jaar als teamcoach (manager zorg) gewerkt in de gehandicaptenzorg en ervaring opgedaan met kleinschalig wonen.

Ik woon in Tilburg, ben de trotse moeder van twee zonen van 22 en 23 jaar (Jaap en Thomas) en kom op de fiets naar mijn werk. Ik wandel heel graag, ben dol op mijn tuin, ga graag hardlopen en beoefen ook yoga.

Expertise

Nadat ik eind december een fijn gesprek heb gevoerd met Elleke Inderfurth over Huis Convivio, was het al snel duidelijk: dit is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Hier ligt mijn expertise en kan én wil ik samen met de medewerkers van Huis Convivio waarde toevoegen aan de zorg voor ouderen met dementie.

En ja hoor, na een maand kan ik al zeggen: wat fijn om een waardevolle bijdrage te mogen leveren aan de zorg, het wonen en welzijn van ouderen met dementie. De visie van Huis Convivio en mijn visie over goede zorg sluiten op elkaar aan. Om altijd vanuit een persoonsgerichte benadering, optimale belevingsgerichte en warme zorg te bewerkstelligen volgens professionele standaarden en richtlijnen.

Een warm bijzonder huis, een warm bijzonder team en een warm welkom!

Waardevol team

Goede zorg begint met betrokken medewerkers die werkgeluk ervaren. Ook daar wil ik graag veel waarde aan gaan toevoegen. Want laten we eerlijk zijn, al die kanjers die met hart en ziel werken bij Huis Convivio, zíj zorgen elke dag weer voor een fijne warme dag voor de ouderen die wonen bij Huis Convivio.

Het is erg fijn hier te mogen werken en ik ben heel trots op team Huis Convivio!”

Merian den Boer

manager zorg Huis Convivio