Vaste nachtdienst
zorg

Vaste nachtdienst zorg bij Huis Convivio

Let op: deze vacature is gesloten, solliciteren is helaas niet meer mogelijk.

Huis Convivio is op zoek naar een vaste medewerker (verzorgende niveau 3 of verpleegkundige niveau 4) voor de nachtdienst bij Huis Convivio. Het aantal uren is in onderling overleg. In deze functie bied je ‘s nachts zorg aan de bewoners en help je hen op een prettige manier de nacht door te komen.

Wil jij werken bij een kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie waar persoonlijke zorg en aandacht voorop staan? Waarbij de bewoners de ruimte hebben om zichzelf te zijn en waar ook de mantelzorgers worden ontlast? Kom dan bij Huis Convivio werken. Als vaste nachtdienst bij Huis Convivio maak je deel uit van een klein en gemotiveerd team.

Verantwoordelijkheid

We zijn op zoek naar iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat, het initiatief neemt binnen het team en tevens de verantwoordelijkheid kan dragen om een vaste nachtdienst te draaien. Onze medewerkers werken nauw samen met huisartsen en medici van bewoners. De kwaliteit van onze zorg voor de bewoners staat altijd centraal. Daar horen ook individuele zorg-leefplannen bij, zodat de zorg optimaal blijft.

Ben of heb jij:

• Een diploma verzorgende niveau 3 of verpleegkundige niveau 4
• Kennis van (psycho)somatische of (psycho)geriatrische ziektebeelden
• Affiniteit met ouderen met dementie
• Zelfstandig, flexibel in werktijden en professioneel in samenwerken
• Stressbestendig, communicatief en sociaal vaardig
• Kennis over zorg- en organisatieprocessen en protocollen rondom de verzorging van bewoners

Dan pas je helemaal bij Convivio!

Dienstverband

Uren in onderling overleg

Over Convivio

Convivio is het Latijnse woord voor ‘Genieten van het leven’ en dat is precies waar wij voor staan. We vinden het belangrijk dat ouderen blijven genieten van het leven. Dankzij onze zorg en begeleiding kunnen deelnemers langer in hun eigen omgeving blijven wonen. Voor mantelzorgers betekent dit dat zij de zorg voor hun geliefde met een gerust hart aan Convivio overdragen zodat ze even tijd voor zichzelf hebben. Kortom, Convivio is een dagbesteding waarbij inspiratie en verbondenheid centraal staan en waar ouderen met dementie zich veilig voelen. Bij de dagbesteding is dagelijks plek voor twintig deelnemers. Daarnaast biedt Huis Convivio woonruimte aan zeventien bewoners en levert Convivio Thuis ondersteuning aan huis.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.