NIEUWS

We kunnen er weer op uit: onze activiteiten dit voorjaar en opnames RTL (foto’s)

Door COVID-19 hadden we helaas een aantal maanden weinig tot geen activiteiten buitenshuis. Gelukkig zijn de maatregelen inmiddels versoepeld en hebben we samen met onze bewoners en deelnemers weer een aantal mooie uitstapjes gemaakt. Ook zijn er op 16 juni opnames geweest in Huis Convivio voor RTL.

Of de zon schijnt of niet: samen met de bewoners en deelnemers van Convivio maken we van elke dag een feestje. Zo hebben we bij Huis Convivio samen Koningsdag gevierd. Daarvoor gaf de band Ballabos een optreden in de binnentuin. Met Afrikaanse klanken, dansen en zang hebben ze er samen met de bewoners een echt oranjefeest van gemaakt.

Daarnaast zijn we met een aantal bewoners in meimaand Mariamaand traditioneel naar de Hasseltse kapel en natúúrlijk ook de snoepkraam gegaan. Met de deelnemers van de dagopvang hebben we de kunstroute in Esbeek gereden, een echte aanrader.

Opnames RTL

Voor het RTL-programma Dit is Holland zijn er woensdag 16 juni opnames gemaakt in Huis Convivio. In het tv-programma staat telkens een andere stad of regio centraal waarbij verschillende ondernemers hun persoonlijke verhaal vertellen. Het item over Convivio wordt zondag 12 september tussen 14.00 en 14.30 uur en zaterdag 18 september tussen 11.00 en 11.30 uur uitgezonden op RTL4.

Bekijk hieronder alle foto’s

Televisieopnames

Koningsdag & Maria Meimaand