Ook dagbesteding Convivio verhuisd naar Goirkestraat

Nadat we in het voorjaar al met onze woonlocatie verhuisden, zijn we vorige maand ook met de dagbesteding verhuisd. U vindt ons voortaan aan de Goirkestraat 178, vlakbij Huis Convivio.

Het nieuwe pand is een stuk ruimer dan de locatie aan de Kobaltstraat en heeft daarnaast een grote tuin waar deelnemers heerlijk even buiten kunnen zijn. Binnen is het pand verdeeld in meerdere ruimtes. Vooraan hebben we een grote woonkamer, die verdeeld is in meerdere zitgedeeltes. Naast dat we verschillende hoekjes met knusse stoelen hebben, staat hier ook de piano en de grote tafel waar we gezamenlijk met de deelnemers lunchen.

In het verlengde van de woonkamer, naast de hal, bevindt zich de grote open woonkeuken waar de maaltijden worden bereid. Vanuit de hal is de woonkamer achter te bereiken. De plek waar deelnemers kunnen genieten van muziek, samen kunnen biljarten en televisie kunnen kijken. Naast het pand liggen de tuin en de grote privé-parkeerplaats waar ruimte is voor ongeveer tien auto’s.

Omgeving

De dagbesteding is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt vlakbij meerdere bushaltes en op slechts vijftien minuten lopen van het treinstation. Op een steenworp afstand ligt het Wilhelminapark en op slechts enkele minuten lopen zijn er bezienswaardigheden als het Textielmuseum en museum De Pont, met het prachtige spiegelkunstwerk van Anish Kapoor dat zeker de moeite waard is om te bekijken.

Impressie

De verhuizing