NIEUWS

Rabo ClubSupport 2022: stem op Stichting Vrienden van Convivio

Rabo ClubSupport 2022 is begonnen. Van 5 tot en met 27 september kunnen leden van de Rabobank stemmen op onder andere Stichting Vrienden van Convivio. Elke stem is geld waard, want op basis van het aantal ontvangen stemmen krijgt de stichting een donatie van de Rabobank. Met dat geld wil de stichting een BeleefTV kopen.

Stichting Vrienden van Convivio is ieder jaar een van de deelnemende clubs en stichtingen waar leden van de Rabobank Midden-Brabant op kunnen stemmen. Met de ontvangen donaties heeft de stichting onder meer al een duofiets kunnen aanschaffen en een deel van de vernieuwde binnentuin gefinancierd.

Als nieuw spaardoel heeft de stichting haar oog laten vallen op de BeleefTV. Een interactief apparaat voor mensen met dementie in de vorm van een tafel met groot touchscreen. Deelnemers en bewoners kunnen er bijvoorbeeld muziek op luisteren of spelletjes mee spelen die het brein stimuleren.

Zo werkt het stemmen

Leden van de Rabobank Tilburg en omstreken kunnen van maandag 5 september tot en met dinsdag 27 september op maximaal drie deelnemende stichtingen, clubs of verenigingen uit de regio. Stemmen kan via de website van de Rabobank of de app. Het aantal stemmen bepaalt uiteindelijk welk bedrag de deelnemende stichting ontvangt. Hoe meer stemmen voor Stichting Vrienden van Convivio, des te groter de donatie voor dit apparaat is.

Vraag daarom familie, buren, vrienden en bekenden te vragen om op Stichting Vrienden van Convivio te stemmen. Ben je geen lid van de Rabobank, maar wil je wel doneren? Ga dan naar de webpagina van Stichting Vrienden van Convivio.

Over Rabo ClubSupport

De Rabobank gelooft erin dat iedereen een club verdient. ‘Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar.’ Om de daad bij het woord te voegen organiseert de bank ieder jaar Rabo ClubSupport, waarmee de bank een deel van zijn gelden teruggeeft aan maatschappelijke organisaties. Rabo-leden kunnen tijdens de stemperiode in totaal op drie van hun favoriete clubs stemmen. Dit jaar loopt de stemperiode van 5 tot en met 27 september.