NIEUWS

Rabo ClubSupport gaat weer van start: steun Stichting Vrienden van Convivio

Stichting Vrienden van Convivio doet ook dit jaar weer mee met Rabo ClubSupport. Bij deze jaarlijks terugkerende clubactie van de Rabobank kunnen leden van de bank stemmen op een club of stichting die ze willen steunen, zoals Stichting Vrienden van Convivio. Afhankelijk van het aantal stemmen geeft de bank een financiële donatie.

De basisgedachte van de actie is dat leden van Rabobank Tilburg en omstreken inspraak krijgen op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar lokale clubs en stichtingen. Net als elk jaar heeft Stichting Vrienden van Convivio een specifiek doel gekozen waarvoor ze zich (extra) gaat inzetten en waarvoor ze financiële ondersteuning hoopt te krijgen via Rabo ClubSupport.

Nieuwe tuinmeubels

“Dit jaar zal het geld dat we via Rabo Clubsupport inzamelen, worden besteed aan nieuwe tuinmeubels zodat onze mensen nog meer kunnen genieten van onze mooie tuinen”, licht penningmeester Marian Matijsen toe. Dat sluit aan bij het algemene doel van de stichting, namelijk het werven van fondsen waarmee ze de bewoners en deelnemers van Convivio kunnen ondersteunen. “Bijvoorbeeld door middelen aan te schaffen om het welzijn van deze ouderen met een geheugenprobleem te verbeteren.”

Stemmen

Leden van Rabobank Tilburg en omstreken kunnen van 5 oktober tot en met 24 oktober stemmen op Stichting Vrienden van Convivio. Daarvoor ontvangen ze een stemkaart per post of mail. Hoe meer stemmen de stichting ontvangt, hoe meer geld ze gedoneerd krijgt van de Rabobank. Je mag als lid vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee aan dezelfde club of stichting.

Ben je nog geen lid van de Rabobank maar heb je er wel een bankrekening? Lid worden is gratis en vrijblijvend. Het betekent onder andere dat je mee mag beslissen over de toewijzing van in totaal € 200.000,- aan de deelnemende verenigingen van Rabo Clubsupport in de regio Tilburg, Goirle, Dongen en Rijen.

Rabo ClubSupport 2019
In 2019 ontving Stichting Vrienden van Convivio maar liefst €438,99 dankzij Rabo ClubSupport.