Rudy rondt stage af en Larissa en Salma zijn geslaagd!

Bij Convivio was juli wederom een feestelijke maand. Rudy van Lottum voltooide zijn stage bij Huis Convivio en Larissa de Jong en Salma Bouhaleb, die stage liepen bij onder meer de dagbesteding, zijn geslaagd voor hun opleiding en mochten hun diploma’s ophalen.

Rudy

Rudy is al geruime tijd betrokken bij Convivio en begon dit schooljaar met zijn stage. “We hebben hem leren kennen als een leerling die betrokken is bij onze bewoners”, vertellen Loek en Elleke. Zo is hij erg actief met het organiseren van spellen met de bewoners en is hij vooral graag in de weer met de BrainTrainer. “Onze bewoners waarderen Rudy en wensen hem veel succes met opleiding en werk in de zorg.”

Larissa

Larissa de Jong is in juli is geslaagd voor haar opleiding MMZ (Medewerker Maatschappelijke Zorg). Sinds ze bij Convivio begon voor haar stage is ze niet meer weggeweest. Inmiddels helpt ze graag mee in de weekenden en als vakantiekracht. Omdat Larissa naast haar afstuderen ook betrokken was bij een jeugdproject, als onderdeel van haar studie, is ze ‘excellent geslaagd’. Loek en Elleke: “We wensen Larissa veel succes bij haar verdere loopbaan en vervolgstudie.”

Salma Bouhaleb

Salma Bouhaleb heeft aan het einde van haar schooljaar de opleiding MMZ (Medewerker Maatschappelijke Zorg) niveau 3 afgerond en haar diploma opgehaald. Ze begon haar stage bij de dagbesteding van Convivio, waar bleek dat ze makkelijk contact kan leggen met de deelnemers. Later heeft ze de overstap gemaakt naar Huis Convivio. “Haar open en vriendelijke uitstraling hebben een positieve invloed op de band die ze opbouwt met onze deelnemers”, vertellen Loek en Elleke. “Het voelt voor onze deelnemers als vertrouwd en dat is belangrijk.” Salma is bovendien leergierig en staat open voor feedback, wat de samenwerking prettig maakt. “We wensen haar veel succes met haar vervolgstudie en stage.”