Gastvrouw/-heer
bij Huis Convivio

Gastvrouw/-heer bij Huis Convivio

Kan Convivio niet zonder jou en jij niet zonder Convivio? Voor onze woonlocatie zijn we op zoek naar een gastvrouw of gastheer die het de bewoners comfortabel maakt. De functie is voor zo’n 6 uur per week (onder andere in het weekend).

Let op: deze vacature is gesloten, solliciteren is helaas niet meer mogelijk.

Als gastvrouw/-heer bij Huis Convivio maak je deel uit van een klein en gemotiveerd team. Jij zorgt er voor dat onze bewoners een fijne start van de dag hebben en ze tussen 8.00 en 11.00 uur kunnen ontbijten. Het werk is gericht op het creëren van een optimale leefomgeving en daginvulling voor de ouderen met dementie in Huis Convivio. Zij krijgen 24 uur per dag, zeven dagen per week zorg vanuit Convivio en leven zowel in de gemeenschappelijke ruimtes als in hun eigen appartementen.

Verantwoordelijkheden

Je werkt in deze functie als gastvrouw/-heer tijdens het ontbijt. Voor het ontbijt dek je de tafel, zet je het brood en beleg klaar, schenk je koffie en help je tijdens de broodmaaltijd. Als het nodig is, ondersteun je jouw collega’s bij andere kleine werkzaamheden.

Ben jij:

• Sociaal aangelegd
• Gastvrij
• Duidelijk in je communicatie
• Zelfstandig en professioneel op de werkvloer
• Affiniteit met ouderen met dementie

Dan pas je helemaal bij Convivio!

Dienstverband

Het gaat om een functie voor 6 uur per week. Je werkt ook regelmatig een paar uurtjes in het weekend en bij ziekte (van collega’s) ben je flexibel. Er wordt een VOG (verklaring omtrent het gedrag) gevraagd.

Over Convivio

Convivio is het Latijnse woord voor ‘Genieten van het leven’ en dat is precies waar wij voor staan. We vinden het belangrijk dat ouderen blijven genieten van het leven. Dankzij onze zorg en begeleiding kunnen deelnemers langer in hun eigen omgeving blijven wonen. Voor mantelzorgers betekent dit dat zij de zorg voor hun geliefde met een gerust hart aan Convivio overdragen zodat ze even tijd voor zichzelf hebben.

Kortom, Convivio is een dagbesteding waarbij inspiratie en verbondenheid centraal staan en waar ouderen met dementie zich veilig voelen. Bij de dagbesteding is dagelijks plek voor twintig deelnemers. Daarnaast biedt Huis Convivio woonruimte aan zeventien bewoners en levert Convivio Thuis ondersteuning aan huis.

Solliciteren

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.