Vacature
secretaris

Vacature: secretaris Stichting Vrienden van Convivio

 

Vacature: secretaris Stichting Vrienden van Convivio

 

Ineens heb je het: je wordt secretaris bij Stichting Vrienden van Convivio

Dementie, jij weet wat het is en welke impact het op iemand heeft. Maar wat kun je eraan doen? Word secretaris bij Stichting Vrienden van Convivio en draag bij aan het welzijn van deelnemers en bewoners van Convivio.

Makkelijker kunnen we het niet maken

Jij besteedt als secretaris van Stichting Vrienden van Convivio ongeveer een uur per week aan je vrijwilligerswerk. Samen met voorzitter Jan Bogaers stel je voor elke vergadering een agenda op, je houdt de notulen bij en werkt deze na afloop uit.

En de post dan? Zo heel af en toe komen er brieven of mails binnen. We zouden het fijn vinden als jij als secretaris deze beantwoordt en archiveert. Voor de rest overleggen we altijd met de andere bestuursleden wie wat doet. Een taakverdeling die voor iedereen past.

Wie ben jij?

Iemand die mensen met dementie een warm hart toedraagt. Het is fijn als je de doelgroep kent of bijvoorbeeld een geliefde hebt die bij de dagbesteding komt of in Huis Convivio woont. Je begrijpt dat een binnentuin niet alleen mooi moet zijn, maar ook praktisch en vol met belevingselementen.

Je bent iemand die makkelijk communiceert en weet hoe ‘ie een zakelijke mail schrijft. Heb je kennis van Microsoft Office? Dan heb je een streepje voor.

Een paar van jouw taken zijn:

  • Notuleren;
  • De agenda opstellen voor de 10 jaarlijkse vergaderingen;
  • Contact onderhouden met Convivio voor PR;
  • Post en mails afhandelen;
  • Archief bijhouden.

Klinkt niet moeilijk toch?

Dan pas je helemaal bij Stichting Vrienden van Convivio!

Solliciteer nu! Stuur een korte voorsteltekst met motivatie naar [email protected].