Nieuws

Vernieuwde binnentuin Huis Convivio feestelijk geopend (foto’s)

 

De vernieuwde binnentuin van Huis Convivio is klaar. Vrijdag 24 juni heeft Elleke hem feestelijk én officieel (met het doorknippen van een lintje) geopend tijdens de familiedag.

Begin juni zijn de hoveniers van Tijdloos Tuinen aan de slag gegaan en binnen een maand was de complete make-over klaar. Er zijn onder andere nieuwe paden, verlichting, prachtige bloemen (denk aan ijzerhard, lavendel en witte hortensia) en een fijn zitgedeelte aangelegd. Convivio hoopt dat alle bewoners, families en medewerkers volop van de binnentuin gaan genieten.

Donaties en sponsoren

De renovatie van de tuin is mede mogelijk gemaakt door Stichting Vrienden van Convivio. Die heeft het afgelopen jaar geld ingezameld om de tuin om te toveren in een fijn paradijs vol met geuren, kleuren en rust. Dankzij donaties van de volgende sponsoren konden de plannen sneller dan gehoopt worden gerealiseerd: Stichting Jacques de Leeuw, Boekenschop, Spiegelglasfonds, Zusters van de Liefde, Jopiefonds, RCOAK, WL Vastgoed en Noordman Adviesgroep.

Inmiddels is de stichting druk bezig met het selecteren van een nieuw spaardoel. De leden heb hun oog laten vallen op een interactief hulpmiddel. Zodra dit doel definitief is, deelt de stichting dit uiteraard via deze website.

Over Stichting Vrienden van Convivio

Het uitvoeren van activiteiten voor het welzijn van de bewoners van het woonhuis en deelnemers van de dagbesteding bij Convivio kost geld. Daarbij staat voorop dat ze met de activiteiten weer op een aangename manier invulling kunnen geven aan hun leven. Daarom is Stichting Vrienden van Convivio in januari 2016 opgericht om fondsen te werven voor het verwezenlijken van alle wensen die ten goede komen aan het welzijn van jullie dierbaren en andere cliënten van Convivio. Wilt u Stichting Vrienden van Convivio ondersteunen en de bewoners en deelnemers van Convivio een optimale dagbesteding bieden? Kijk dan op deze pagina.

Kijk voor meer foto’s van de opening op onze Facebookpagina.