Vierde editie van Week van Zorg en Welzijn 2016

De vierde editie van de Nationale Week van Zorg en Welzijn staat dit jaar van maandag 14 tot en met zaterdag 19 maart op de agenda. De week is een initiatief van vijftien regionale werkgeversorganisaties die samenwerken in Stichting RegioPlus.  

In deze week openen verschillende zorginstellingen de deuren, zodat cliënten, buurtbewoners, studenten, vrijwilligers en mantelzorgers kennis kunnen maken. Zo ook Convivio. Zaterdag 19 maart houden wij een open dag. Geïnteresseerden zijn tussen 9.00 en 17.00 uur welkom bij onze dagbesteding aan de Kobaltstraat 13 in Tilburg.

Media

Tijdens de week worden er onder meer een zorgkrant verspreid en 5-delige televisieserie over de zorg uitgezonden. De krant wordt vanaf 5 maart huis-aan-huis verspreid en staat vol informatie over zorg en welzijn. Heb je de krant niet gekregen? Stuur dan een mail naar de organisatie van de week.

Op SBS6 wordt in de aanloop naar de Week van Zorg en Welzijn de serie Heel Holland Zorgt uitgezonden, waarin er met BN’ers achter de schermen van de zorg gekeken wordt. De serie is dinsdag 8, donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 maart om 15.30 uur te zien op SBS6. De laatste aflevering is zondag 13 maart om 11.30 uur.

Meer informatie over de week is te vinden op de website van Week van Zorg en Welzijn.