Zondag 4 maart: open dag bij dagbesteding Convivio

De dagbesteding van Convivio Zorg is zondag 4 maart geopend voor alle geïnteresseerden die een impressie willen krijgen van de locatie. De open dag is van 14.00 tot 17.00 uur bij de dagbesteding aan de Goirkestraat 178 in Tilburg.

In het najaar van 2017 is onze dagbestedingslocatie verhuisd van Tilburg West naar de Goirkestraat. Het is een ruim pand met veel lichtinval en een grote tuin met enkele notenbomen. Hier kunnen de deelnemers al vroeg in het jaar ontspannen en genieten van de buitenlucht.

Dagritme
Met onze dagbesteding richten wij ons op de ouder wordende mens met geheugenproblemen. Centraal daarbij staan de sfeer, gewoontes en behoeftes van de deelnemers van de dagbesteding. Daarom hebben we een duidelijk dagritme dat is gekoppeld aan vaste eet- en drinkmomenten. Vanuit de relatie en interactie geven we een zinvolle en menswaardige invulling aan de dag waarbij de regie zoveel mogelijk bij hen wordt gelaten.

Omdat wij een kleinschalige onderneming zijn, is onze kracht dat wij direct inspelen op hetgeen leeft bij onze deelnemers van de dagopvang.

Nieuwsgierig geworden?
Kom zondag 4 maart gerust langs. De koffie staat klaar zodat u onder het genot van een hapje en een drankje kunt kennismaken met Convivio. Verder zal er iemand aanwezig zijn van de stichting Alzheimer Nederland die vragen kan beantwoorden over dementie.