Brabants Dagblad: ‘Eind goed, al goed voor Huis Convivio’

In het Brabants Dagblad van donderdag 28 december 2017 is een mooi artikel verschenen over Convivio. ‘Eind goed, al goed voor Huis Convivio’. Een artikel dat precies de sfeer en het gevoel omschrijven van de betekenis van Convivio en hoe het afgelopen jaar is geweest, aldus Loek Inderfurth.

Het artikel is een terugblik op het afgelopen jaar dat vrij rumoerig is verlopen. In het voorjaar verhuisde de woonlocatie naar het grote herenhuis aan de Goirkestraat, in oktober volgde de dagbesteding, die even verderop kwam te zitten. In april kregen we slecht nieuws: de Inspectie voor de Gezondheidszorg stelde Convivio onder verscherpt toezicht. ‘Niet leuk om negatief in de krant te komen, maar we hebben in korte tijd veel geleerd’, aldus Elleke Inderfurth tegen het Brabants Dagblad.

Verscherpt toezicht opgeheven
Inmiddels hebben we het verlossende woord van de inspectie gekregen dat Convivio niet langer onder verscherpt toezicht staat. We hebben met iedereen hard gewerkt en zijn dankbaar voor alle steun. Convivio kijk positief naar de toekomst, met de focus op goede en persoonlijke zorg voor de cliënten. Loek: “Daarbij staat de huiselijkheid centraal en dragen we samen met medewerkers en vrijwilligers een steentje bij aan het geluk van onze bewoners en deelnemers.”