Cheque van Rabobank Clubkas Campagne voor opknappen tuin

Stichting Vrienden van Convivio heeft donderdag 25 oktober een cheque ontvangen vanuit de Rabobank Clubkas Campagne. In totaal heeft deze actie 217,88 euro opgeleverd voor de stichting.

Leden van Rabobank Tilburg konden van 2 tot en met 14 oktober stemmen op verenigingen en stichtingen uit de stad tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. In totaal was er 200.000 euro te verdelen over het lokale verenigingsleven.

Stichting Vrienden van Convivio deed ook dit jaar weer mee aan de campagne. Het doel? De tuin bij de dagbesteding herinrichten om er een belevingstuin van te maken. Zo zijn we bezig met de aanleg van een jeu-de-boulesbaan, komt er een buitenvolière en komen er plantenbakken op hoogte.

Met de cheque van de Rabobank gaat de stichting samen met vrijwilligers aan de slag om de tuin verder in te richten.

Vorig jaar ontving de stichting ook een cheque. Toen werd het geld gespaard voor de aanschaf van een elektrische duofiets, die deze zomer geleverd werd.

Wilt u ook een bijdrage leveren aan de herinrichting van de tuin? Dat kan op bankrekeningnummer NL19 RABO 0308 3105 27 t.n.v. Stg. Vrienden van Convivio.