COVID-19actuele maatregelen

ACTUELE MAATREGELEN COVID-19

Convivio houdt u op deze pagina op de hoogte van de meest recente maatregelen en actuele ontwikkelingen met betrekking tot COVID-19. Bekijk hieronder de maatregelen die sinds 17 november 2021 gelden.

Om besmetting en verspreiding van het COVID-19-virus te voorkomen bij onze bewoners en deelnemers treft Convivio diverse preventieve maatregelen. Na een aantal besmettingen in december 2020, zetten we nu weer alles op alles om het huis vrij te houden van COVID-19. We zetten . Voor vragen over maatregelen en de zorg bij Convivio kunt u contact opnemen met Merian den Boer (06-53173536, Huis Convivio) of Elleke Inderfurth (06-40701120, Dagbesteding Convivio).

Algemene informatie
Convivio kijkt dagelijks welke maatregelen genomen moeten worden. Algemene informatie en antwoorden op veelgestelde vragen over het virus zijn te vinden op de website van het RIVM. Zorgprofessionals kunnen op deze speciale webpagina van het RIVM terecht voor concrete informatie en adviezen.

Bekijk hier het overzicht van eerdere maatregelen van Convivio sinds maart 2020.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Wilt u meer informatie over Huis Convivio of dagbestedingscentrum Convivio? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw dierbare om Convivio te bezoeken? Neem dan contact met ons op.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Wilt u meer informatie over Huis Convivio of dagbesteding Convivio? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw dierbare om Convivio te bezoeken? Neem dan contact met ons op.