COVID-19actuele maatregelen

ACTUELE MAATREGELEN COVID-19

Convivio houdt u op deze pagina op de hoogte van de meest recente maatregelen en actuele ontwikkelingen met betrekking tot COVID-19. Bekijk hieronder de maatregelen die wij hanteren.

Algemene informatie
Convivio kijkt dagelijks welke maatregelen genomen moeten worden. Algemene informatie en antwoorden op veelgestelde vragen over het virus zijn te vinden op de website van het RIVM. Zorgprofessionals kunnen op deze speciale webpagina van het RIVM terecht voor concrete informatie en adviezen.
Voor vragen over maatregelen en de zorg bij Convivio kunt u contact opnemen met Merian den Boer (06-53173536, Huis Convivio) of Elleke Inderfurth (06-40701120, Dagbesteding Convivio).

Bekijk hier het overzicht van eerdere maatregelen van Convivio sinds maart 2020.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Wilt u meer informatie over Huis Convivio of dagbestedingscentrum Convivio? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw dierbare om Convivio te bezoeken? Neem dan contact met ons op.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Wilt u meer informatie over Huis Convivio of dagbesteding Convivio? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw dierbare om Convivio te bezoeken? Neem dan contact met ons op.