NIEUWS

Eindelijk weer bezoek bij Huis Convivio (foto’s)

Vrijdag 29 mei! Eindelijk mocht er weer bezoek komen bij Huis Convivio. Dat zorgde ervoor dat het een hele waardevolle dag werd voor iedereen die er bij betrokken was. Met een grote glimlach en een enkele traan mochten de eerste familieleden langs komen bij hun familie in Huis Convivio.

Nadat Rutte half mei aankondigde dat er er weer één vaste bezoeker per bewoner mag langskomen, hebben we bij Convivio een goed plan voorbereid, waarin de veiligheid en gezondheid van onze bewoners, medewerkers en bezoekers voorop staan. Elke bezoeker kan wekelijks drie kwartier op bezoek komen.
 

Wandeling in de tuin

De eerste familieleden konden vrijdag na weken van afwezigheid eindelijk weer hun geliefde zien. En dat zorgde voor de nodige emoties, met een grote glimlach en een enkele traan. De reacties waren meer dan positief en iedereen nam zijn eigen verantwoordelijkheid.
 
Met het mooie weer konden de bezoekers en bewoners fijn elkaar ontmoeten in de nieuwe tuin en daar samen een kleine wandeling maken. Tijdens het bezoek is er ook regelmatig gebeld met andere familieleden en er zijn foto’s gemaakt voor de familie. Kortom, een bijzonder waardevolle dag om niet snel te vergeten.
 
Lees al onze maatregelen rondom het coronavirus op convivio-zorg.nl/coronavirus