NIEUWS

Hartverwarmende initiatieven voor bewoners (update & foto’s)

Door de coronacrisis hebben we verschillende drastische maatregelen moeten nemen die effect hebben op het alledaagse leven van onze bewoners. Gelukkig ontvangen we van alle kanten heel veel lieve berichtjes en zijn er tal van mensen die ons een hart onder de riem steken. We verzamelen de mooiste initiatieven in dit bericht.

Dessert

Mark van den Heuvel van Eethuis Twintig heeft onze bewoners en medewerkers op woensdag 18 maart verrast met een heerlijk dessert. Wat een mooi gebaar! En het was ook nog eens heerlijk.

Taart

Bakkerij Floor van Lieshout heeft ons ook verrast met wat lekkers. Woensdag 25 maart hebben we maar liefst vier (!) overheerlijke taarten ontvangen waar de bewoners en medewerkers volop van hebben gesmuld. De bakker wil ons op deze manier een hart onder de riem steken en daar willen wij hem op onze beurt natuurlijk heel erg voor bedanken.

Pasen

Onze bewoners missen hun familieleden en het voelt vreemd om Pasen zonder dierbaren te vieren. Dat is niet wat wij willen, maar helaas kan het even niet anders. Daarom maken we er het beste van met elkaar! Eerste Paasdag hebben we in de warme lentezon genoten van een heerlijk Paasontbijt in onze binnentuin (zie foto’s).

Andere verrassingen

  • Op 28 maart heeft dansschool Dutch Celtic Dance Academy een voorstelling gegeven buiten in onze tuin. Het was een fantastisch optreden waar de bewoners zichtbaar van hebben genoten (zie foto’s).
  • Van de buren hebben we bij Huis Convivio een prachtige plant gekregen voor in de tuin. Super bedankt!
  • Leverancier Food Focus heeft een heerlijke doos koekjes cadeau gedaan met een lieve, hartverwarmende brief voor onze bewoners en medewerkers.
Naast al deze verrassingen krijgen we ook van allerlei kanten veel kaartjes opgestuurd van mensen die ons een hart onder de riem te steken. Namens alle bewoners en medewerkers: bedankt voor de vele lieve kaarten! En ook bedankt voor alle lekkernijen en de vele bloemen die we hebben ontvangen. Super bedankt voor al deze steun. Samen staan we sterker en komen we door deze crisis heen.