Huis Convivio te vinden op Zorgkaart Nederland

Huis Convivio is sinds deze zomer te vinden op de website van Zorgkaart Nederland. Dit is een ervaringssite waar mensen hun ervaringen in de gezondheidszorg met elkaar kunnen delen. Huis Convivio heeft inmiddels al 14 waarderingen ontvangen en scoort daarmee gemiddeld een 8,5.

Op de website van Zorgkaart Nederland hebben zorgondernemers als Convivio een eigen profiel met contactgegevens. Verder is er de mogelijkheid om ondernemers te waarderen, bijvoorbeeld op het vlak van afspraken, verpleging, omgang met medewerkers en accommodatie. Iedere waardering wordt beoordeeld door de redactie van de site. Die is overigens onderdeel van de Patiëntenfederatie Nederland.

Wilt u Huis Convivio ook waarderen? Dat kan, via www.zorgkaartnederland.nl.

Een greep uit de reacties op de site:

Het personeel heeft zonder uitzondering hart voor de mensen en wordt continue begeleid bij het up to date houden van hun deskundigheid. Ze zijn zorgzaam, alert, creatief en vakkundig

Zoals een bekende van mijn moeder zei: “Het is erg als je gaat dementeren, maar als het dan toch gebeurt, dan zou ik graag bij Convivio willen wonen.”

Mijn moeder krijgt aandacht en het gaat nog steeds goed. Zij zit daar met plezier en heeft het goed naar haar zin.

1 Response
  1. Linda van Rooij

    Als je binnen komt voel je meteen op je gemak .Het personeel is erg vriendelijk en besteed ook de nodige tijd aan de bewoners ook als je iets wil weten word correct te woord gestaan.Toen ik de eerste keer binnen stapte was het net of ik bij mijn tante op haar appartement binnen kwam en sprongen de tranen in mijn ogen.Als ik hulpbehoevend word hoop ik dat ik in zo n zetting terecht kom.Hopelijk is het nooit nodig van mij niets dan lof.