NIEUWS

Stem jij op Stichting Vrienden van Convivio bij Rabo Clubsupport?

De actie Rabo Clubsupport gaat weer bijna van start. Ook dit jaar kun je weer stemmen op Stichting Vrienden van Convivio. Afhankelijk van het aantal stemmen krijgt elke deelnemende vereniging een donatie van de Rabobank. Stem je op ons?

Hoewel de actie een nieuwe naam heeft gekregen (vorige jaren was het de Rabo Clubkas Campagne) is het concept niet veranderd. Leden van de Rabobank kunnen tussen 27 september en 11 oktober online hun stem uitbrengen op hun favoriete stichtingen, club en/of vereniging. In totaal stelt de bank € 200.000,- beschikbaar. Dat geld wordt aan de hand van het aantal stemmen verdeeld.

Belevingstuinen

Ook dit jaar kun je weer stemmen op Stichting Vrienden van Convivio. Vorige jaren hebben we al een mooie donatie mogen ontvangen. Ook dit jaar hopen we extra geld te kunnen inzamelen. Momenteel investeert de stichting ontvangen donaties in de herinrichting van de tuinen bij Convivio. Zowel bij de dagbesteding als bij Huis Convivio wordt er gefaseerd een belevingstuin aangelegd.

Hoe werkt het?

Elk Rabobanklid krijgt vijf stemmen, waarvan er maximaal twee aan dezelfde organisatie gegeven mogen worden. Op de pagina van Rabo Clubsupport is Stichting Vrienden van Convivio te vinden in de deelnemerslijst via de buttons Tilburg stad en Leefbaarheid. Voor deze actie werken we samen met het Seniorenorkest Tilburg, die concerten geeft voor onder andere ouderen die in een sociaal of maatschappelijk isolement zijn geraakt. Het orkest is te vinden via de buttons Tilburg stad en Cultuur.

Half oktober wordt bekendgemaakt hoeveel geld Stichting Vrienden van Convivio als gift van de Rabobank krijgt.

Meer informatie over Stichting Vrienden van Convivio als deelnemer van Rabo Clubsupport

Rabo Clubsupport