NIEUWS

Stichting Vrienden van Convivio krijgt mooie donatie dankzij Rabo ClubSupport

Stichting Vrienden van Convivio heeft dankzij Rabo ClubSupport, de jaarlijks terugkerende clubactie van de Rabobank, een financiële donatie van €247,04 gekregen. Met het geld wil de stichting nieuwe tuinmeubels kopen zodat bewoners en bezoekers lekker in onze mooie tuinen kunnen zitten.

Het gedoneerde bedrag is mogelijk gemaakt door leden van de Rabobank, die konden van 5 tot en met 24 oktober stemmen op een stichting, club of vereniging naar keuze. In totaal mochten ze vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Aan de hand van het aantal stemmen heeft de Rabobank vervolgens een bedrag van in totaal € 200.000,- verdeeld onder de deelnemende verenigingen in de regio Tilburg, Goirle, Dongen en Rijen.

Inzet van de stichting

Stichting Vrienden van Convivio doet al enkele jaren mee aan de clubactie van de Rabobank. Vorig jaar werd het fantastische bedrag van €438,99 ingezameld. Dat geld is gebruikt om de belevingstuin bij Huis Convivio te realiseren. Nu gaat het geld dus naar de aanschaf van meubels voor in die tuin. “Zo kunnen de mensen nog meer kunnen genieten van de mooie tuin”, licht penningmeester Marian Matijsen toe.

Bekijk hier de video die speciaal voor Stichting Vrienden van Convivio is gemaakt. Op de website zijn ook alle uitslagen van de actie terug te vinden.

Rabo ClubSupport 2020