Tuin bij dagbesteding Convivio onder handen genomen

De tuin bij de dagbesteding van Convivio was inmiddels aardig overwoekerd en dus was het tijd om hem onder handen te nemen. De afgelopen weken hebben we samen hard gewerkt om de tuin op te knappen.

De tuin bestond met name uit een stuk gras dat hoognodig gemaaid moest worden. En dat is gebeurd. Ook zijn de planten gesnoeid en is er een mooi terras aangelegd zodat deelnemers op zonnige dagen kunnen genieten van de warmte en zonnestralen. Samen met onze cliënten zijn we bezig om de tuin verder op te vrolijken. Zo zijn we gezamenlijk bezig om van pallethout een kruidenrek te maken. Aangezien we dagelijks verse soep maken op de dagbesteding zijn die kruiden altijd welkom. Om dit alles mogelijk te maken hebben we een mooie bijdrage gehad van Stichting Vrienden van Convivio.

Verder is een stuk van de schutting opnieuw geschilderd – de rest wordt uiteraard nog gedaan – en zijn er bloembakken opgehangen. De tuin begint inmiddels zelfs zo gezellig te worden dat we ook een aantal vaste huiseenden hebben. En valt er buiten niets te halen voor ze? Dan komen ze brutaal binnen om een stukje brood vragen.