Villa Anna wordt ‘Huis Convivio’

Met de verhuizing van de woonlocatie van Convivio hebben we lang nagedacht over de naam van de nieuwe villa aan de Goirkestraat. De naam Villa Anna is inmiddels goed bekend en wordt ook zodanig herkend. We willen echter dat onze bedrijfsnaam in relatie tot onze dienstverlening, de zorg aan de ouder wordende medemens met een geheugenprobleem, prominenter naar voren komt. Daarom krijgt de nieuwe woonlocatie de naam ‘Huis Convivio’.

In Huis Convivio staan in de inrichting sfeer en beleving centraler dan voorheen. Familie en mantelzorgers van onze bewoners hebben al een kijkje genomen in het pand en reageerden positief. “Het pand en de grootte van de appartementen zijn boven verwachting”, vertelde een van hen.

Verschillen
Wij kunnen terugkijken op een mooie periode van 3 jaar waarin we in Villa Anna zaten. Op die plek is een hechte kleinschalige woongroep ontstaan, vol met warmte en betrokkenheid van de familie, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers. Het nieuwe pand biedt echter meer mogelijkheden. Daardoor kunnen we met Convivio de zorg voor en aandacht aan onze bewoners nog beter afstemmen.

Het grote verschil met het oude pand is dat Huis Convivio ruimer is waardoor er meer bewoners kunnen verblijven. Naast de tien huidige bewoners komen er zeven nieuwe bewoners bij. Zij zijn bekenden van Convivio en komen regelmatig bij de dagbesteding.

Vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april vindt de daadwerkelijk verhuizing van Villa Anna naar Huis Convivio plaats. Tot die tijd wordt er hard gewerkt om het pand op te knappen en helemaal gereed te maken voor de komst van onze bewoners.

3 Responses
 1. Jan van Gils

  Fijn dat de verhuizing nu in beeld komt en dat 7 bewoners extra gebruik kunnen maken van jullie woonvorm.
  Veel succes met de verhuizing en ik wens jullie alle goeds toe in de Goirkestraat.

 2. Carla Janssens

  Lieve mensen van Convivio, een goede keuze, de nieuwe naam. Ik wens jullie veel succes met de voorbereidingen en straks veel woonplezier voor jullie gasten.

 3. marjan van Dijk van Sambeek

  Beste bewoners ,familieleden, medewerkers en vrijwilligers
  ik wens jullie een mooie tijd in jullie nieuw onderkomen
  . Veel succes en woongenot op jullie nieuwe locatie!