VRIJWILLIGERS

VRIJWILLIGERS

VRIJWILLIGER WORDEN

Convivio is altijd op zoek naar gepassioneerde vrijwilligers die willen helpen bij de dagbesteding of Huis Convivio. Op dit moment zijn wij op zoek naar een vrijwilliger met groene vingers en die handig is met huishoudelijke klusjes en een kok.

Vrijwilliger met groene vingers

Zowel bij de dagbesteding als bij Huis Convivio hebben we een mooie tuin waar onze cliënten en bewoners graag zijn. Bij de woonlocatie is een van de tuinen onlangs vernieuwd en zijn er tal van fijne hoekjes en plekken waar bewoners kunnen uitrusten.

Maar een mooie tuin vraagt ook om onderhoud. Heb jij groene vingers en lijkt het je leuk om samen met een bewoner in de tuin te werken of bijvoorbeeld de schuur op te ruimen? Ben je iemand die graag buiten is en makkelijk contact maakt met mensen met dementie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Interesse? Neem dan contact op met Ingeborg Inderfurth: i.inderfurth@convivio-zorg.nl of 013-5905283.

Kok bij Huis Convivio

Als kok zorg jij ervoor dat onze bewoners (ouderen met dementie) en het personeel elke dag weer lekker en gezond kunnen eten. Willen de bewoners helpen? Dan betrek je hen bij het bereiden van de maaltijd. Van het schillen van de aardappelen tot het snijden van de groenten. Tot slot geniet je ook samen met de bewoners en je collega’s in een huiselijke omgeving van de maaltijd.

Interesse? Neem dan contact op met Ingeborg Inderfurth: i.inderfurth@convivio-zorg.nl of 013-5905283.

Over het vrijwilligerswerk

Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor ons team, de cliënten en bewoners. Je maakt het ze zo aangenaam en comfortabel mogelijk en geeft ze bovenal het gevoel dat ze ertoe doen. Wat kun je als vrijwilliger verwachten bij Convivio?

  • Regelmatig gezellige personeelsavonden.
  • Ieder jaar een kerstpakket.
  • Veel leuke contacten.
  • Waardering van onze cliënten en bewoners.

Over Convivio

Convivio is het Latijnse woord voor ‘Genieten van het leven’ en dat is precies waar wij voor staan. We vinden het belangrijk dat ouderen blijven genieten van het leven. Dankzij onze zorg en begeleiding kunnen deelnemers langer in hun eigen omgeving blijven wonen. Voor mantelzorgers betekent dit dat zij de zorg voor hun geliefde met een gerust hart aan Convivio overdragen zodat ze even tijd voor zichzelf hebben.

Kortom, Convivio is een dagbesteding waarbij inspiratie en verbondenheid centraal staan en waar ouderen met dementie zich veilig voelen. Bij de dagbesteding is dagelijks plek voor twintig deelnemers. Daarnaast biedt Huis Convivio woonruimte aan zeventien bewoners en levert Convivio Thuis ondersteuning aan huis.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.