NIEUWS

Steun Stichting Vrienden van Convivio met jouw stem bij Rabo Clubsupport

Stichting Vrienden Van Convivio doet ook dit jaar weer mee aan Rabo ClubSupport. Met die actie kunnen stichtingen en verenigingen geld gedoneerd krijgen via de leden van de Rabobank. Dit jaar zamelt de stichting geld in voor een nieuwe binnentuin bij Huis Convivio.

Rabo ClubSupport is een jaarlijks terugkerende actie waarbij de leden van de Rabobank inspraak krijgen op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Via de actie vloeit de winst terug naar lokale clubs, verenigingen en stichtingen zoals Vrienden van Convivio.

Hoe werkt het?
Leden van de Rabobank Tilburg en omstreken kunnen van maandag 4 oktober tot en met zondag 24 oktober hun stem uitbrengen. Dat kan zodra ze zijn ingelogd op de website van de bank of via de app. Elk lid mag maximaal drie doelen steunen. Afhankelijk van het aantal stemmen ontvangt het doel een uiteindelijke donatie.

Vraag daarom familie, buren, vrienden en bekenden te vragen om op Stichting Vrienden van Convivio te stemmen. Want hoe meer stemmen, hoe groter de donatie en hoe eerder de binnentuin vernieuwd kan worden.

Waarvoor spaart Stichting Vrienden van Convivio?
De Stichting Vrienden van Convivio richt zich op het werven van fondsen. Daarmee ondersteunt ze Convivio bij de aanschaf en aanpassingen die ten goede komen aan het welzijn van de bewoners van Huis Convivio en de deelnemers aan de dagbesteding. Net als andere jaren heeft de stichting een concreet doel voor ogen.

De donatie van Rabo Clubsupport wordt gebruikt om de binnentuin van Huis Convivio te vernieuwen. “Het geld dat we via de Rabo Clubsupport Actie inzamelen zal worden besteed aan de binnentuin bij ons woonhuis zodat onze mensen nog meer kunnen genieten van onze mooie tuinen”, legt voorzitter Jan Bogaers.

Eerder werd al de achtertuin onder handen genomen en omgetoverd tot een belevingstuin. Nu is het de beurt aan de binnentuin. Momenteel is de binnentuin nog redelijk kaal. Om hem een frisse uitstraling te geven zodat de bewoners zich helemaal thuis voelen, is het nodig om de bestaande bestrating te renoveren. Ook komen er nieuwe terrassen. Lees hier meer over plannen.

Eerdere donaties
Vorig jaar ontving Stichting Vrienden van Convivio een bedrag van €247,04 vanuit Rabo Clubsupport. Met dat geld zijn nieuwe tuinmeubels gekocht voor de bewoners en deelnemers van Convivio.